El Bell-lloc s'endú el partit amb golejada al cuer

El Ribera d’Ondara tan sols ha pogut sumar un punt en el que va de temporada.

El Ribera d’Ondara tan sols ha pogut sumar un punt en el que va de temporada.JOAN GÓMEZ

El Bell-lloc va aconseguir tancar l’any de la millor manera possible, guanyant i per golejada en un partit en el qual el rival, el Ribera d’Ondara, no va posar en perill la victòria local en cap moment (4-0). El matx va començar dominat pel Bell-lloc des del primer minut i poc després de complir-se els 20 de joc va arribar el primer gol per als locals, posant l’1-0 amb el qual s’arribaria al descans.

A la represa, el domini dels rojos es va mantenir permetent, així, l’arribada de tres gols més que sentenciaven el duel a favor dels locals.

Amb aquesta victòria, el Bell-lloc aconsegueix tres punts vitals per mantenir-se lluny de la zona baixa.