El Vilanova venç per la mínima el Puigvertenc

Acció del partit disputat entre el Vilanova de la Barca i el Puigvertenc

Acció del partit disputat entre el Vilanova de la Barca i el PuigvertencMAGDALENA ALTISENT

Victòria del Vilanova de la Barca per 1-0 contra el Puigvertenc al seu terreny, després d’un partit igualat en el qual no hi va haver gols fins a la segona meitat del matx, quan el jugador del Vilanova Romero va saber aprofitar l’ocasió i marcar el gol que donaria la victòria als locals en el minut 56 del xoc.

Malgrat la insistència dels visitants, la porteria del Vilanova es va mantenir imbatuda i, després d’una primera part ajustada, que va enviar al descans els dos equips amb empat a zero, els restants 34 minuts de partit es van convertir en una cursa del Puigvertenc per aconseguir un empat i una victòria que finalment no va assolir.