SEGRE

ATLETISME CURSES POPULARS

El Xafatolls mana a la Pujada a la Seu Vella

El club de Mollerussa guanya les dos categories de la Pujada a la Seu Vella gràcies a Ricard Pastó i Mireia Sosa || La mítica prova va reunir uns 800 atletes

Els corredors van sortir des de la Seu Vella, com és tradició en els seus 37 anys d’història.

Els corredors van sortir des de la Seu Vella, com és tradició en els seus 37 anys d’història.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’emblemàtica Pujada a la Seu Vella, una de les carreres amb més història de les comarques de Lleida, va viure ahir una nova festa atlètica en la trenta-setena edició, que va tenir com a dominadors els atletes del Xafatolls de Mollerussa. Ricard Pastó i Mireia Sosa van ser els guanyadors d’una jornada que va reunir 800 participants entre les tres propostes que oferia: una carrera puntuable per a la Lliga Ponent, una caminada, totes dos sobre una distància única de 10 quilòmetres, i les curses infantils.

En la prova masculina, Ricard Pastó no va donar cap opció als rivals i es va imposar amb un crono de 33.17, superant clarament els seus companys de podi, Alberto Susín (Base Moracho Sport-Biofruiter) i Antoni Carulla (Runners Balaguer), que van entrar separats per només 3 segons amb uns temps de 34.00 i 34.03, respectivament.

En dames, victòria també clara de Mireia Sosa (Xafatolls) amb un registre de 39.38, seguida de la líder de la Lliga Ponent, Rosamari Carulla (La Guineu-Logiesport), segona amb 40.06, i de Jone Zabaleta (Atlètic Sant Sebastià), tercera amb 40.49.

La Pujada oferia aquest any la possibilitat de participar en un estudi d’investigació en rendiment esportiu i nutrició que du a terme la Universitat de Lleida, un estudi pioner que es fa en col·laboració amb l’Institut de Recerca Biomèdica IRB Lleida i Disanta Nutrició.

A més, abans de la sortida es van poder fer donatius per a la lluita contra el càncer de pròstata.

Els corredors van sortir des de la Seu Vella, com és tradició en els seus 37 anys d’història.

Els corredors van sortir des de la Seu Vella, com és tradició en els seus 37 anys d’història.MAGDALENA ALTISENT

tracking