SEGRE

BÀSQUET CLUBS

El Lleida Bàsquet compleix el tràmit

Acumula un deute de 2.597.458 euros

Un moment de la Junta d’Accionistes del Lleida Bàsquet SAD, que es va celebrar ahir al Barris Nord.

Un moment de la Junta d’Accionistes del Lleida Bàsquet SAD, que es va celebrar ahir al Barris Nord.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Bàsquet SAD, club esportivament inactiu i que només es manté amb vida administrativament, va celebrar ahir l’únic acte públic anual, la Junta General d’Accionistes, en la qual els seus dirigents donen a conèixer quin és l’estat dels comptes, que mostren un deute perenne. Amb un únic punt en l’ordre del dia, l’aprovació dels comptes, que es va fer per unanimitat dels pocs assistents, els responsables de l’entitat que presideix Ferran Vidal van despatxar el tràmit legal en tot just cinc minuts.

En segona convocatòria van estar representades a la Junta 3.575 accions, un 23,17 per cent del total de 15.420 que integren la SAD.

El compte de resultats corresponent a l’exercici 2016-17 presentava 0 euros d’ingressos i 655,34 euros de despeses, corresponents a “despeses de gestoria i de registre mercantil” ja que, com va explicar Vidal, “el club està inactiu, no té moviments comptables encara que, com cada any, estem obligats a fer aquesta Junta”. Sumada la despesa del passat exercici, el deute del club és ara de 2.597.458,05 euros.

tracking