SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

L'Atlètic enganxa

El Lleida despatxa 5.407 entrades per al partit de la Copa del Rei del 3 de gener en la primera jornada de venda || Les taquilles van tancar 45 minuts més tard davant de l’allau d’aficionats

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Camp d’Esports apunta a un ple espectacular el pròxim 3 de gener, en el partit de la Copa del Rei davant de l’Atlètic de Madrid. Ahir, el primer dia de venda d’entrades, el club en va despatxar 5.407, una mica més de la meitat de les 9.192 que ha posat a la venda. S’ha de tenir en compte, a més, que els socis de l’entitat, 3.156, tenen entrada gratuïta a aquest encontre d’anada dels vuitens de final d’aquesta competició, per la qual cosa hi pot haver una entrada de rècord.

Les cues al davant de les taquilles del Camp d’Esports van començar abans fins i tot de l’obertura d’aquestes, a les 16.30 hores, i es van prolongar fins després del tancament. Estava previst a les 20.30, però era tal la quantitat de persones que seguia a la cua, que es van mantenir obertes fins a les 21.15 hores, aproximadament. Cap a les 13.30 hores ja hi havia mitja dotzena de persones esperant l’obertura de les taquilles i alguns aficionats van fer més d’una hora de cua.

En principi, el club té previst mantenir la venda anticipada aquesta setmana fins divendres i, la següent, els dies 27, 28 i 29, a més del 2 de gener. Però si avui es manté aquest ritme de venda d’entrades, el club calcula que s’esgotarà el paper aquesta mateixa setmana. En anticipada, les entrades costen 60 euros a Tribuna, 45 a Lateral, 25 a Gols i Grada d’Animació i 10 euros la infantil, de fins a deu anys.

El mateix dia de l’enfrontament les entrades que quedin costaran, respectivament, 75, 60, 40 i 10 euros.

Pel que fa als socis, l’entrada la tenen gratuïta, però han de recollir-les a les oficines del club aquest divendres a tot estirar.

Les entrades de soci que no estiguin retirades el dia 27 es posaran a la venda per al públic en general. En cas que el club esgoti tot el paper, la recaptació en aquest matx davant de l’Atlètic de Madrid assolirà els 350.000 euros.

El club, avui a la campanya 'El Nadal ens uneix'

Sota el lema “El Nadal ens uneix”, se celebra avui al municipal Manuel Lorite de Balàfia una jornada solidària que té com a objectiu la captació de joguines que aniran destinades a nens sense recursos. El Lleida Esportiu participa en aquesta jornada amb el filial, el Lleida B, que pren part en un Triangular de Futbol 7 en el qual també hi haurà la UE Balàfia i una selecció de jugadors de la Lliga LAP. La jornada començarà a les 20.00 i finalitzarà sobre les 22.00.

Cadascun dels jugadors que participa en el Triangular aportarà un joguet i tots els que es recullin s’entregaran a l’Associació de Veïns de Balàfia, promotora de l’activitat, que serà l’encarregada de fer arribar les joguines als nens. El Triangular té un format en el qual cada partit dura trenta minuts. El primer encontre el disputaran el Lleida B i la selecció de la Lliga LAP. Aquesta és la tercera temporada en la qual s’organitza aquesta campanya de recollida de joguets a Balàfia i, per segon any, la iniciativa compta amb el suport de la firma Torrons i Mel Alemany. El dia 29 hi haurà una acció similar a la Bordeta.

“Hi ha plantilla per estar entre els quatre primers” Manu Molina, jugador del Lleida Esportiu, va admetre ahir que a l’equip li aniran bé les vacances de Nadal “per desconnectar i carregar piles” i va defensar que “hi ha plantilla per quedar entre els quatre primers”. Va admetre que no hi ha una explicació per a la mala ratxa i entendria que el club prengui mesures. “El club decideix. Si algú se n’ha d’anar, hem d’acatar-ho, és una cosa que tothom sap.” Va afegir que “quan un equip no va bé, el més perjudicat acostuma a ser l’entrenador. No faràs fora vint jugadors”, però va defensar que “l’equip mai ha abaixat els braços, però la pilota no entra”, va explicar.

Les cues ja eren considerables abans que s’obrissin les taquilles del Camp d’Esports a les 16.30.

Les cues ja eren considerables abans que s’obrissin les taquilles del Camp d’Esports a les 16.30.ÒSCAR MIRÓN

Les cues ja eren considerables abans que s’obrissin les taquilles del Camp d’Esports a les 16.30.

Les cues ja eren considerables abans que s’obrissin les taquilles del Camp d’Esports a les 16.30.ÒSCAR MIRÓN

tracking