SEGRE

HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

Victòria Porta, segona màxima golejadora de la Lliga

El Vila-sana, que aspira a jugar la Copa de la Reina, rep dissabte el Gijón

Victòria Porta, en un partit recent del Vila-sana.

Victòria Porta, en un partit recent del Vila-sana.PAU CARAZO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vila-sana, que aquesta temporada ha debutat a l’OK Lliga femenina, la màxima categoria estatal d’hoquei, s’ha situat entre els millors de la competició gràcies al joc col·lectiu, però també als gols que aporta Victòria Porta. La jugadora és, amb quinze gols, la segona màxima anotadora de la competició, només superada per Gemma Solé, del Cerdanyola, que n’ha anotat divuit. Victòria, a més, participa dos vegades al mes, amb la portera Anna Ferrer, en els entrenaments que la selecció espanyola fa al CAR de Sant Cugat. Totes dos tenen moltes opcions de jugar l’Europeu del 2018 amb Espanya.

Aquest bon inici del Vila-sana, que és quart a la Lliga, l’ha portat a lluitar per la classificació per a la Copa de la Reina. Quan falten nou punts per jugar-se, té un avantatge de cinc i dissabte rep un rival directe, el Gijón (18.00 h). Un triomf de les del Pla suposaria un gran pas cap a la Copa, que es disputarà del 2 al 4 de març a Vilanova i la Geltrú. “L’únic objectiu aquest any és la permanència”, explica el president, Ramon Porta. “De manera que si ens classifiquem per a la Copa de la Reina, seria una cosa històrica en la nostra primera temporada a l’OK Lliga”, afegeix.

Al finalitzar el partit de dissabte, l’últim de l’any, el club celebrarà un sopar popular al pavelló per a jugadores, tècnics i aficionats. “Serà una cosa senzilla, pa amb tomata i pernil, però convidem tots els aficionats que ho desitgin per donar-los les gràcies pel suport.”

tracking