El Vila-sana cedeix a casa davant d’un rival directe

Un ‘hat-trick’ de Casaramona lidera la clara victòria del Gijón, que avança les lleidatanes a la taula || Segona derrota consecutiva

El Vila-sana cedeix a casa davant d’un rival directePAU CARAZO

El Vila-sana va firmar ahir un mal partit i va encaixar una dura derrota davant del Gijón (1-4). D’aquesta manera, les del Pla d’Urgell encadenen la segona derrota consecutiva i deixen enrere la bona ratxa de resultats que els havia permès mantenir-se invictes durant cinc jornades. El duel va començar molt igualat i amb poc ritme. Tot i així, a poc a poc el Vila-sana va anar agafant el comandament del joc. Així, durant el primer quart d’hora van ser les locals les que van portar la iniciativa del partit, encara que no van ser capaces de superar la portera visitant, Elena González. No obstant, aviat la situació es va revertir quan el conjunt de Gijón va aconseguir inaugurar el lluminós. Al minut 12, Anna Casaramona, la millor de l’equip amb diferència, va anotar el seu primer gol del partit. A partir d’aquell moment, el domini de les asturianes va ser inqüestionable, de manera que després de poc més de deu minuts, la mateixa Casaramona va anotar una altra diana, a la qual la va seguir una altra més de González, que obria distàncies i establia el 3-0 amb què es va arribar al descans.

Després del pas pels vestidors, el panorama va seguir igual, amb el Gijón dominant i sense donar cap opció a les del Pla d’Urgell. D’aquesta manera, Casaramona va aconseguir culminar el hat-trick, tot i que les visitants ja no van tornar a marcar gràcies a l’encert d’Anna Ferrer sota pals. Quan faltaven tres minuts per al final, Victòria Porta va inaugurar el marcador per a les locals, però ja era massa tard.

“Elles han estat superiors des del principi, han estat més intenses i han tingut les idees més clares”

“Elles han estat superiors des del principi, han estat més intenses i han tingut les idees més clares, que és el que ens ha faltat a nosaltres”, va declarar al finalitzar l’encontre Jordi Capdevila, entrenador del Vila-sana.