SEGRE

MOTOCICLISME ENDURO

Betriu necessita 30.000 euros per participar al Mundial

Crearà una estructura pròpia després de renunciar KTM a tenir equips oficials

Betriu seguirà pilotant una KTM però amb molt menys suport.

Betriu seguirà pilotant una KTM però amb molt menys suport.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jaume Betriu, campió d’Espanya absolut d’enduro les tres últimes temporades, haurà de buscar-se la vida per continuar competint l’any que ve en el Campionat del Món de l’especialitat, després de la decisió de KTM de no tenir cap equip oficial al Mundial 2018. La marca austríaca, amb la qual ha guanyat els tres últims títols nacionals, tant de la categoria com l’e

scratx (general), només costejarà les despeses al campionat domèstic a través de la seua filial a Espanya, obligant-lo a crear una estructura pròpia per competir en el Mundial. “Serà com tornar a començar”, assegura el pilot de Coll de Nargó, que xifra en 30.000 euros els diners que necessitarà per afrontar totes les despeses de desplaçaments i inscripcions, així com la moto, que haurà d’adquirir.

El lleidatà només tindrà el suport de la marca austríaca a l’Estatal, que ha guanyat els últims 3 anys

“No hi ha cap altra solució. Falta per veure si la Federació Espanyola tindrà assistència, que llavors podria utilitzar, ja que altrament hauré de costejar-me un mecànic per tenir assistència a les proves, portar els recanvis i acudir amb una furgoneta a les carreres. No sé com ho faré perquè no tindré cap ajuda de la marca”, apunta un resignat Betriu, que espera que sigui provisional.

“De moment és per al 2018, i espero que tot torni a reconduir-se de cara a l’any següent”, va afegir el lleidatà, que tornarà a pilotar una 4 Temps, per la qual cosa tornarà a la categoria Enduro 2.

tracking