SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

CR7 diu que Hisenda el tracta pitjor que a Messi

Afirma que ha variat el seu criteri respecte al cas del davanter del Barça

Cristiano, al costat de Piqué, durant el clàssic de dissabte passat.

Cristiano, al costat de Piqué, durant el clàssic de dissabte passat.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cristiano Ronaldo acusa Hisenda d’aplicar-li uns criteris diferents i més perjudicials que els usats amb Messi. La defensa del jugador del Madrid va presentar un nou escrit en el qual compara el tracte que li està dispensant Hisenda amb el que va atorgar, també per la tributació dels seus drets d’imatge, al futbolista del FC Barcelona.

“La posició de l’Oficina Nacional de Fiscalitat Internacional i de l’assessora en aquest cas contrasta amb la pròpia de l’Agència Tributària i la jurisdicció penal en un supòsit amb contractes pràcticament idèntics als de Cristiano Ronaldo”, assenyala el seu advocat, José Antonio Choclán.

“Messi era resident a Espanya i, per tant, no podia aplicar el règim de treballadors desplaçats a Espanya de l’IRPF”, com ocorre en el seu cas. “Messi estava subjecte a l’IRPF i no podia optar per ser tractat com un no resident.”

Els advocats del lusità mantenen que “en tal cas l’Agència Tributària va defensar, i els diferents tribunals van reconèixer, que la renda derivada dels contractes de cessió de drets d’imatge de Messi, assumint aquest unes obligacions anàlogues a les derivades per a Cristiano Ronaldo dels contractes ara discutits, calia qualificar-les com a rendiments de capital mobiliari i no com a rendes d’una activitat econòmica en l’IRPF”. Una interpretació que CR7 considera que va ser correcta en el supòsit de Leo Messi i que en el seu cas l’hauria deslliurat de bona part de les seues contingències fiscals.

tracking