SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Més cues per a l'Atlètic

Les taquilles del Camp d’Esports registren llargues files des de primera hora per retirar les entrades per al dia 3 || El club no va aclarir si es van esgotar les prop de 2.000 que quedaven a la venda

Les llargues cues van tornar a ser les protagonistes de la tarda als voltants del Camp d’Esports.

Les llargues cues van tornar a ser les protagonistes de la tarda als voltants del Camp d’Esports.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va posar ahir a la venda les últimes 1.992 entrades que li queden per al partit de la Copa del Rei davant de l’Atlètic, que es disputarà el 3 de gener al Camp d’Esports. Les cues que s’havien fet habituals davant les taquilles durant la setmana passada per als socis, es van repetir ahir amb els aficionats en general, que des de primera hora de la tarda es van amuntegar als voltants a l’estadi. El club no va aclarir si ahir es van esgotar totes les entrades que restaven a la venda, encara que avui continuarà amb les taquilles obertes entre les 16.30 i les 20.30.

El club va posar a la venda les 376 localitats que no havien estat retirades pels abonats, que tenien dret a una entrada gratis per a aquest partit corresponent a la ronda de vuitens de final. A aquestes cal sumar les 1.616 entrades que no s’han venut, del càrrec a taquilla que ha estat a la venda durant cinc dies. En total, 1.992 entrades que, si es manté l’interès que es va demostrar la setmana passada, s’esgotaran abans del dia 2, quan es tancaran les taquilles. Entre les 1.992 entrades n’hi ha també 200 de pertanyents a la zona de Gol Sud, que en principi estaven reservades per si hi havia més demanda des de l’Atlètic de Madrid, però vist el ritme de venda en taquilles el club ja ha comunicat a l’entitat madrilenya que només pot comptar amb les 400 que ja li ha entregat. Entre les 1.992 entrades pendents de venda, hi ha localitats per a tots els espais de l’estadi.

El fet que abans que s’obrissin ahir les taquilles per als no abonats ja s’havien despatxat 10.756 entrades, suposa que el ple al Camp d’Esports per al primer partit de l’any estigui assegurat. De fet, la xifra d’espectadors per al partit davant l’Atlètic, previst per a les 19.00 i que també serà emès en directe, per beIN Sports, estarà molt pròxim al ple absolut que va registrar l’estadi el 19 de juny del 2016.

En el partit d’anada de l’última ronda del play-off d’ascens a Segona B contra el Sevilla Atlètic, van ser prop de 13.700 espectadors els que van omplir les grades del Camp d’Esports, malgrat que el resultat aleshores no va acompanyar.

En aquest mercat d’hivern, el Lleida Esportiu té al cap incorporar dos centrecampistes i un davanter, aquest últim procedent del futbol estranger. L’arribada d’aquests nous jugadors suposarà que el cos tècnic del Lleida hagi de desprendre’s d’algunes peces que no han rendit en el nivell que se n’esperava durant la primer volta de la Lliga.

Després d’una setmana lliure, la plantilla del Lleida Esportiu va tornar ahir als entrenaments a les instal·lacions del Terraferma, amb la mirada posada en el doble enfrontament amb què obrirà l’any. El primer partit serà el del dimecres 3 davant l’Atlètic de Madrid, pertanyent a la ronda de vuitens de final de la Copa del Rei, mentre que el dia 6 s’enfrontarà, de nou al Camp d’Esports, al Badalona, en el que serà el primer partit de la segona volta de la Lliga.

tracking