SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“L'última derrota ens la prenem com un avís”

Comenge va reconèixer que encara cou “la forma de perdre davant del Castelló”

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Borja Comenge, tècnic de l’Actel Força Lleida, espera que el seu equip aprengui dels errors que va cometre en l’últim partit davant del Castelló per no repetir-los demà a Palència, i és que la derrota, que trencava una ratxa de tres victòries, encara cou. “Hem pogut parlar de l’últim partit, perquè no n’estem gens satisfets, no només per la derrota sinó per la manera com vam perdre, que és una cosa que no ens agrada, perquè no vam estar a prop del nostre millor nivell”, va dir el tècnic, que va llançar un avís als seus jugadors. “Estem tranquils però ens prenem aquesta derrota com un avís perquè no torni a repetir-se. Hem analitzat els errors amb vídeos i reunions col·lectives i individuals per treure conclusions positives amb la idea que no es torni a repetir, almenys tan clar com va passar l’altre dia”, va asseverar.

L’Actel visita demà un rival que té el mateix balanç, 7 victòries i 8 derrotes, un dels grans vingut a menys i amb un vell conegut, Joaquín Prado, a la banqueta. Per tot això, Comenge espera un partit molt dur i desconfia de la situació del Palència a la classificació.

“La seua posició és anecdòtica perquè ha tingut una sèrie de condicionants que ho expliquen. Per culpa de l’ampliació del pavelló van començar jugant fora els tres primers partits, que van perdre, i això per a un club acostumat a ser guanyat et fa entrar en una mala dinàmica, i ja tenim experiència de com va això. Després han anat reconduint la situació i, encara que estan igual que nosaltres en victòries, tenen molt potencial”, va apuntar.

Quant a les claus, Comenge ho té clar: “Hem de ser capaços d’estar sempre en el partit i ser durs mentalment encara que no siguem capaços d’anotar amb tanta fluïdesa com en anteriors partits”, va declarar.

Homenatge pòstum i recollida de joguets davant del Manresa El Força Lleida, la penya Bàsquet JCI i Càritas Diocesana van presentar ahir el primer Memorial Solidari Marc Retamero, que tindrà lloc el 7 de gener durant el partit davant el Manresa, l’últim de la primera volta (12.00).  L’acte tindrà dos parts. En la primera s’homenatjarà el periodista lleidatà i gran aficionat del Força Lleida, Marc Retamero, ja que diumenge es complirà un any de la seua mort. La segona part serà solidària, ja que el club s’ha adherit a la campanya Donem vida a la joguina per recollir joguets per als nens en situació de vulnerabilitat i exclusió social. D’aquesta manera, cada aficionat que aporti un joguet en bon estat rebrà una entrada de regal, i en un dels descansos es podrà llançar peluixos a la pista.

El club va presentar ahir la iniciativa solidària que ha organitzat per al partit davant del Manresa.

El club va presentar ahir la iniciativa solidària que ha organitzat per al partit davant del Manresa.

tracking