SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Celta demana la cessió de Rafinha fins a final de Lliga

L’Inter de Milà també negocia les cessions d’Aleix Vidal i Deulofeu

Rafinha ja fa uns dies que s’entrena amb l’equip.

Rafinha ja fa uns dies que s’entrena amb l’equip.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rafinha pot ser una de les sorpreses del mercat hivernal. El Celta n’ha demanat la cessió i és probable que l’operació es dugui a terme en els propers dies. El futbolista brasiler ja té l’alta mèdica i ha de decidir si accepta començar una segona etapa al club gallec. Rafinha sap que no tindrà gaires minuts per la falta de ritme i al Celta sí que podria tenir protagonisme amb la idea d’esgotar les opcions per anar al Mundial de Rússia amb la selecció brasilera.

En principi, el Barça volia alleugerir plantilla en aquest mercat de gener i el principal nom per sortir era Arda Turan. Aleix Vidal té ofertes i també podria anar-se’n, però no es comptava amb la baixa de Rafinha. El del planter és inèdit aquesta temporada per recuperar-se d’una llarga lesió i hi ha molta competència al seu lloc. El Barça no li ha obert la porta en cap moment, però el futbolista entén que potser el millor és buscar una solució fora en els pròxims sis mesos.

El Celta ja ha parlat amb el futbolista per intentar convèncer-lo i sembla que la idea l’atreu. Allà serà un futbolista important i coneix el seu tècnic, Juan Carlos Unzué. El Barça sí que s’estalviaria una part proporcional de la seua fitxa i podria revaloritzar un futbolista que tindria molt mercat en el cas d’anar al Mundial amb el Brasil, de forma que la seua sortida beneficiaria les tres parts.

Per la seua part, Aleix Vidal i Deulofeu també podrien seguir el mateix camí, però en els seus casos al Calcio. La Gazzetta dello Sport anunciava ahir que l’Inter de Milà té avançades les gestions per aconseguir la cessió dels dos jugadors, que pel que sembla ja haurien donat el seu OK a l’operació. La idea seria pactar una cessió per dos temporades amb opció de compra obligada.

tracking