SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Només queden mil entrades

El club n’ha venut al voltant de 12.000 per al partit de Copa davant de l’Atlètic de Madrid || Carlos Lázaro és la primera baixa i n’hi haurà una o dos més

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ja ha venut al voltant de 12.000 entrades per al partit de Copa del Rei del 3 de gener davant de l’Atlètic de Madrid. En la jornada d’ahir hi va haver un degoteig constant d’aficionats que es van atansar a les taquilles del club, malgrat que sense arribar a les cues de la setmana passada. Les mil entrades que encara queden disponibles es posaran a la venda avui i el dimarts 2, el dia abans del matx, en l’horari habitual de 16.30 a 20.30 hores.

Sobre el partit, el capità Marc Nierga va dir, després de la tornada als entrenaments, que “tenim moltes ganes de gaudir-ne”. “Serà una festa i volem aprofitar l’experiència”, va afegir, alhora que va advertir que “provarem de competir i donar bona imatge davant d’un dels millors equips d’Europa”.

En un altre ordre de coses, avui serà oficial la marxa del centrecampista Carlos Lázaro, primera baixa de l’equip en el període hivernal, i s’espera que el segueixin un o dos futbolistes més. El centrecampista val·lisoletà, de 27 anys, va arribar a l’estiu procedent del Mirandés de Segona divisió i ha disputat 8 partits de Lliga i un de Copa del Rei, per a un total de 522 minuts. El seu últim partit va ser la jornada 13 al camp del Formentera, el 5 de novembre.

D’altra banda, segueixen les negociacions del club per tancar el primer fitxatge per a la segona volta, que és un centrecampista de Segona B. Ara per ara, l’acord amb el jugador és total i només falta tancar alguns detalls amb el seu club de procedència.

Ahir hi va haver un degoteig constant d’aficionats a les taquilles del Camp d’Esports.

Ahir hi va haver un degoteig constant d’aficionats a les taquilles del Camp d’Esports.AMADO FORROLLA

tracking