SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Reformes als vestidors per rebre l'Atlètic de Madrid

El club ja ha completat dos autocars d’aficionats per a la tornada a Madrid

La plantilla, el cos tècnic i la directiva van celebrar ahir un dinar de germanor.

La plantilla, el cos tècnic i la directiva van celebrar ahir un dinar de germanor.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu iniciarà, dimarts vinent, després de l’últim entrenament abans de rebre l’Atlètic, una millora dels vestidors del Camp d’Esports perquè estiguin a punt per al matx. Les obres, que es duran a terme durant tot el dia i tota la nit i que culminaran al llarg del dia de l’encontre, suposaran un primer rentat de cara abans d’emprendre una intervenció completa als vestidors. Aquest fet se suma a la cura especial que s’ha dut a terme a la gespa de l’estadi, del qual ahir es va retirar la manta tèrmica que la cobria, ja que el vent dels últims dies l’havia trencat parcialment.

D’altra banda, el club ja ha completat dos autocars d’aficionats per al partit de tornada al Wanda Metropolitano, i falten només 25 places per omplir el tercer. Així mateix, les entrades venudes per al partit, que es disputarà el 9 de gener, ascendeixen ja a gairebé 300 del total de 400 que el club matalasser havia posat a disposició dels aficionats lleidatans. Per al partit d’anada, segons xifres oficials, les entrades venudes ascendeixen ja a 11.589 i, per la seua part, l’Atlètic de Madrid ha esgotat les 400 de què disposava per als seus aficionats. Les 1.159 que queden per vendre són de tribuna i lateral i es podran adquirir novament dimarts vinent, de 16.30 a 20.30, de la mateixa manera que les del partit de tornada que encara queden disponibles.

Per al partit d’anada s’han venut ja 11.589 entrades i la resta es vendran el dimarts dia 2

En un altre ordre de coses, segueixen les negociacions per incorporar un centrecampista i un davanter. En tots dos casos, l’acord és total amb els futbolistes i només falta resoldre uns serrells amb els seus actuals clubs. Encara que la seua arribada és imminent, és segur que no podran debutar contra l’Atlètic, malgrat que es treballa perquè estiguin disponibles per al 6 de gener, en partit de Lliga contra el Badalona.

A més a més, es continua treballant en la rescissió de Carlos Lázaro, que no seguirà a l’equip lleidatà.

tracking