SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça torna a la feina

Valverde va dirigir la primera sessió després de les vacances sense els absents Luis Suárez, Leo Messi i Mascherano || Tots tres es reincorporaran dimarts

Ernesto Valverde saluda Denis Suárez i Andrés Iniesta abans d’iniciar l’entrenament.

Ernesto Valverde saluda Denis Suárez i Andrés Iniesta abans d’iniciar l’entrenament.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ernesto Valverde va dirigir ahir el primer entrenament del Barça després de sis dies de vacances nadalenques que seran nou per a Luis Suárez, Leo Messi i Javier Mascherano, amb permís per passar el Cap d’Any als seus respectius països i citats per dimarts. Els lesionats Umtiti i Alcácer no van treballar amb els seus companys. El club només va informar que van treballar els disponibles, cosa de la qual s’interpreta que tots van tornar a temps i en condicions. Per compensar les absències, el tècnic va citar dos jugadors del filial, Aleñà i Arnaiz, tots dos amb opcions de viatjar a Vigo dijous per enfrontar-se al Celta en l’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei. A banda dels lesionats Umtiti i Paco Alcácer, Valverde difícilment convocarà Luis Suárez, Messi i Mascherano després de nou dies de vacances nadalenques i un viatge transoceànic de tornada dels seus respectius països. Encara que Dembélé podria començar a tenir minuts si rep l’alta, tampoc s’espera que sigui titular, com ocorre en el cas de Rafinha, amb l’alta mèdica però que ha estat vuit mesos de baixa. I Arda Turan no compta per al tècnic. Així les coses, Deulofeu, que va rebre l’alta abans del clàssic, i Aleix Vidal són els únics davanters del primer equip disponibles per jugar d’inici.

D’altra banda, Philippe Coutinho es veu cada dia més a prop del Barça. Fins a tal punt confia el jugador del Liverpool que el seu futur és a Barcelona que ja ha donat ordres perquè li busquin casa a la ciutat i li presentin opcions de domicilis per viure al costat de la seua esposa i la seua filla.

tracking