SEGRE

Futbol

Simeone: "Costa i Vitolo estan habilitats i aniran convocats a Lleida"

La prèvia de vuitens

El nou marcador provisional estarà ubicat davant de l'actual, que fa anys que no funciona.

Arriba el nou marcador per al Camp d'EsportsSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador de l’Atlético de Madrid, l’argentí Diego Pablo Simeone, ha confirmat avui en roda de premsa que els seus dos nous fitxatges, Diego Costa i 'Vitolo' estan "habilitats" per jugar i aniran convocats al partit de Copa del Rei de demà davant del Lleida.

"Estan habilitats els dos, tant Vitolo amb Diego estan habilitats per ser part del nostre equip, en conseqüència els dos seran convocats al partit del Lleida", va assegurar el tècnic argentí després de l’últim entrenament abans de duel coper.

Simeone espera que Costa, en la seua tornada tres anys i mig després de la seua sortida al Chelsea anglès, vagi "trobant-se amb l’equip i amb el seu joc", i va subratllar que és un jugador "important per a l’equip", les qualitats del qual són conegudes.

"Les característiques de Diego les coneixes: és agressiu, intens, profund, dóna alternatives d’atac, estira l’equip per poder jugar entre línies. Està clar que la seua virtut més important és que és un company ideal per a qualsevol dels davanters, es pot associar amb qualsevol d’ells", va analitzar Simeone.

El preparador argentí va subratllar que l’arribada del davanter de Llangardaix (Brasil) transmet "energia positiva, ona positiva" a l’equip, espera "acompanyar la seua tornada amb el treball col·lectiu" i té clar que amb la suma de Costa i Vitolo hi haurà "molta competència" al planter.

Quant a Vitolo, Simeone va destacar la seua capacitat d’associar-se amb la resta dels seus companys.

"El seu joc associatiu ens pot donar passatges de transició millors d’atac a defensa. Les característiques d’ell són diferents de les de Carrasco i corretja que són mes explosius, més verticals. M’imagino que ens donarà més orientació a l’arc rival", va pronosticar l’entrenador de l’Atlético.

Simeone espera que el canari s’adapti "el més ràpid possible" i es va mostrar il·lusionat per la competitivitat de la seua plantilla acabada de reforçar després d’un any sense poder fer-ho.

"Estic molt il·lusionat amb la competència que tindrem. Els jugadors saben que passaran de jugar a estar a la tribuna i de la tribuna a jugar. Això no sorprendrà, és el que té un equip competitiu", va assenyalar.

Respecte al Lleida, que ja va eliminar a un equip de Primera Divisió en sorprendre a la Reial Societat a Anoeta guanyant 2-3, Simeone va apuntar a la "tensió" i la "concentració" com clavi per "mostrar la diferència" de categoria.

"Ens trobarem un equip amb entusiasme, que ha deixat fora bé a la Reial Societat fent dos partits importants, quan li va tocar jugar amb un equip de Primera ho va fer molt bé. Això ens genera tensió i concentració", va afegir.

Simeone espera demà "un equip fort" i que ajunta "bé les seues línies".

"Un clàssic equip de la seua categoria, amb molta intenció de ser concret en les dos àrees, ajuntant molta gent en àrea rival i en la seua àrea i serà un partit important", va finalitzar.

tracking