SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Coutinho es planta i rebutja jugar més al Liverpool

Postura de força per anar al Barça per 150 milions, 40 dels quals en variables

Ernesto Valverde es va dirigir a la plantilla ahir abans de l’entrenament amb tots els disponibles.

Ernesto Valverde es va dirigir a la plantilla ahir abans de l’entrenament amb tots els disponibles.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Philippe Coutinho no tornarà a jugar amb el Liverpool en una clara postura de força per accelerar el fitxatge pel Barça. El futbolista brasiler i el seu entorn professional confien que el fitxatge pel club blaugrana es concreti en breu i no es volen arriscar amb una lesió, que posi en risc una operació taxada en 150 milions d’euros (110 milions fixos i 40 en variables), segons van publicar diversos rotatius barcelonins.

El centrecampista carioca ja va estar absent dilluns en la victòria davant del Burnley (1-2) a causa d’unes molèsties musculars, segons la versió oficial, per l’acumulació de partits. La pròxima cita per als reds està programada per aquest divendres, la nit de Reis, quan s’enfrontarà a l’Everton en un clàssic local corresponent a la tercera ronda de la FA Cup.

Si es fes aquesta operació, suposaria el desemborsament més gran que s’ha fet mai en el mercat hivernal. Aquest rècord el té, precisament, el Liverpool, que l’ha batut aquest hivern al fitxar Van Dijk per 84 milions. De fet, si l’operació es tanca en 150 milions, es tractaria del fitxatge més car en la història del Barça, per sobre dels 105 més variables de Dembélé.

tracking