SEGRE

El club demana a l'afició que vagi a l'estadi amb temps per evitar cues

Talls de trànsit en el perímetre del camp

Tots els accessos al Camp d'Esports

Tots els accessos al Camp d'Esports

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu recomana als aficionats que arribin a l’estadi amb molta antelació, amb l’objectiu de minimitzar les cues que es puguin formar davant dels accessos a l’estadi. El club obrirà deu portes –vegeu el gràfic– per facilitar l’entrada dels més de 12.000 espectadors que s’esperen en l’enfrontament d’aquesta tarda. Les portes d’accés estaran obertes a partir de les 17.30 hores –l’encontre és a les 19.00– i tot el perímetre del Camp d’Esports estarà tallat al trànsit. Per tant, no es podrà circular pel tram de Fleming que condueix al camp, ni per l’avinguda de Navarra ni la zona del Velòdrom.

La recomanació que es fa des del club és la d’utilitzar el transport públic per anar a l’estadi i, en el cas de fer-ho amb vehicle particular, buscar aparcaments alternatius, ja que els que estan més pròxims al camp o bé tindran l’accés tallat o estaran previsiblement complets. En total, entre empleats de seguretat, Mossos d’Esquadra i agents de la Guàrdia Urbana, el dispositiu de seguretat previst per al partit d’aquesta tarda utilitzarà un centenar de persones.

Per la seua banda, els aficionats de l’Atlètic que s’han desplaçat des de Madrid, quatre- cents aproximadament, estaran ubicats en una zona reservada al Gol Sud.

tracking