SEGRE

ESPORTS

Festa del futbol al Camp d'Esports amb càstig excessiu per al Lleida

Derrota per 0-4 davant de l’Atlético de Madrid en un partit en el qual els blaus han plantat cara a tot un Primera

Festa del futbol al Camp d'Esports amb càstig excessiu per al Lleida

Festa del futbol al Camp d'Esports amb càstig excessiu per al LleidaÓSCAR MIRON

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida ha perdut avui 0-4 davant de l’Atlético de Madrid en el partit d’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei. El Camp d’Esports ha estat una autèntica festa, amb un ambient de Primera divisió i dotze mil espectadors a les seues grades. Però la festa no ha estat completa perquè el Lleida ha patit una derrota excessiva, després de plantar cara en molts moments a l’Atlético i mostrar minuts de molt bon joc. Per l’equip madrileny han debutat els seus dos primers fitxatges una vegada complerta la sanció que li va imposar la FIFAVitolo i Diego Costa. Abans de començar el partit els aficionats del Lleida han fet un espectacular mosaic.

El Lleida ha començat el partit amb un ritme molt fort que ha superat l’At. Madrid. La pilota ha estat blava, així com les primeres aproximacions a porteria i les primeres ocasions de gol. Però l’eficàcia ha estat de l’equip madrileny. Godín ha marcat el 0-1 al minut 32 en marcar de cap un llançament de falta i, quatre minuts més tard, Fernando Torres ha anotat, en possible fora de joc, el 0-2, resultat amb què s’ha arribat al descans.

A la segona part el Lleida ho ha seguit provant i ha merescut marcar algun gol. Però de nou la qualitat de l’equip rival ha estat insuperable. Diego Costa, cinc minuts després de sortir al camp, ha marcat el 0-3 i, en el temps afegit, Griezmann ha marcat el 0-4 en un llançament de falta afavorit per un rebot. Massa càstig per a un Lleida que ha donat molt bona imatge.

tracking