SEGRE

DEPORTES

Festa de Primera

El Camp d’Esports es vesteix avui de gala per acollir el duel entre el Lleida i l’Atlètic de Madrid (19.00) || Simeone arriba amb estrelles com Griezmann, Torres, Diego Costa, Vitolo i Godín

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Camp d’Esports estrena avui el 2018 amb una autèntica festa de Primera. L’estadi lluirà les millors gales per rebre l’Atlètic de Madrid en el partit d’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei. Una cita històrica per al Lleida (19.00/beIN LaLiga Max 1), que s’ha guanyat la seua presència en aquesta ronda després d’eliminar la Reial Societat.

Més de 12.000 espectadors assistiran a un partit en el qual el Lleida s’ha marcat com a objectiu plantar cara a un dels millors equips de la Lliga, que ha estat dos vegades finalista de la Champions en els últims cinc anys i que va arribar ahir a Lleida amb algunes de les seues estrelles. L’arribada de l’equip madrileny va aixecar molta expectació. L’equip va aterrar passades les vuit de la tarda a l’aeroport d’Alguaire, on es van donar cita unes dos-centes persones i diversos centenars més els esperaven a les portes de l’hotel NH, on s’allotgen.

L’entrenador de l’Atlètic de Madrid, Diego Cholo Simeone, amb el qual els matalassers han guanyat una Lliga, una Copa, una Supercopa d’Espanya, una Europa League i una Supercopa d’Europa, va incloure ahir en la llista de convocats els dos primers fitxatges una vegada finalitzada la sanció de dos períodes sense fitxar per part de la FIFA: Diego Costa i Víctor Machín Vitolo, encara que no seran titulars. A la llista de convocats figuren també el francès Antoine Griezmann, un dels objectius del Barcelona per a la pròxima temporada, a més de jugadors com Juanfran, Saúl, Godín, Gameiro, Correa, Carrasco o Fernando Torres.

L’onze titular amb el qual el tècnic argentí va assajar ahir va ser el format per Moyà a la porteria; Juanfran, Giménez, Godín i Lucas Hernández a la defensa; Saúl, Augusto, Correa i Carrasco al centre del camp i Gameiro i Fernando Torres com a parella atacant.

Pel que fa al Lleida és baixa Nierga, que es recupera d’un accident en el qual es va veure involucrat el passat 30 de desembre i l’onze probable seria Diego Rivas; Aitor Núñez, Trilles, Satrustegi, Pumar; Valiente, Moustapha; Javi López, Jorge Félix, Iván Agudo, i Jordi Martínez.

Les dades d'Oriol Jové Matalassers detinguts en la primera visita La primera visita de l’Atlètic de Madrid al Camp d’Esports va ser el novembre del 1950 i diversos jugadors matalassers van ser detinguts per fer una broma. A l’inscriure’s a l’hotel, segons va explicar al seu llibre el tècnic Helenio Herrera, alguns jugadors van escriure a la fitxa de l’hotel que eren contrabandistes. La Guàrdia Civil s’hi va personar i es va emportar els bromistes a comissaria, on es va aclarir tot. El duel, amb els dos a Primera, va acabar 3-4. El 1994, també a Primera divisió, va guanyar l’Atlètic 0-1 i el 2001, a Segona A, 1-1.

Festa de Primera

Festa de Primera

Diego Costa, ahir a l’arribada de l’At. Madrid a Lleida, amb molta expectació. Al costat, Saúl firma autògrafs i darrere, Griezmann.

Diego Costa, ahir a l’arribada de l’At. Madrid a Lleida, amb molta expectació. Al costat, Saúl firma autògrafs i darrere, Griezmann.AMADO FORROLLA

Festa de Primera

Festa de Primera

tracking