SEGRE

DEPORTES

Un ex jugador del Lleida, primer reforç

El centrecampista basc es desvincula del Mirandés i firmarà fins al 2020 || Serà avui a Lleida, però no debutarà fins dissabte

Álex Albistegui, en un partit amb la samarreta de la senyera en l’etapa anterior al Lleida.

Álex Albistegui, en un partit amb la samarreta de la senyera en l’etapa anterior al Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Álex Albistegui, que ja va jugar al Lleida durant les temporades 2014-15 i 2015-16, és el primer reforç del mercat d’hivern per a l’equip lleidatà. El centrecampista basc, nascut a Eibar l’1 de juliol del 1987, arribarà al Lleida després de desvincular-se del Mirandés i firmarà contracte pel que queda de temporada i dos més, és a dir, fins al juny del 2020. L’acord és pràcticament total i només falta firmar el contracte.

Aquest futbolista, amb el qual el club ja fa diversos dies que està negociant, estarà avui al Camp d’Esports veient l’encontre de la Copa del Rei davant de l’Atlètic de Madrid, però no debutarà fins aquest dissabte, en el partit de Lliga davant del Badalona, el primer de la segona volta.

La propera incorporació serà la d’un davanter que aquesta temporada juga en un equip estranger

Albistegui va arribar al Lleida de la mà del tècnic Imanol Idiakez, amb qui ja havia coincidit al Toledo i va estar al club les dos temporades d’Idiakez, l’última de les quals va ser la del play-off, en què el Lleida es va quedar sense ascens per un penal. Va deixar el Lleida per firmar pel Reus, amb el qual va jugar a Segona divisió, on només va disputar tretze partits de Lliga, dels quals només set van ser complets. Aquesta temporada es va incorporar al Mirandés, equip que és líder del Grup II de la Segona divisió B i que només ha perdut dos partits. Però Albistegui estava tenint poca participació en l’equip que entrena Pablo Alfaro. De fet, el centrecampista basc únicament ha participat en deu partits, sis dels quals complets.

Albistegui serà el primer reforç del Lleida, però no l’últim. Una de les prioritats de l’equip era reforçar el centre del camp i sens dubte, l’aportació d’Albistegui servirà per donar-li més consistència.

Després de jugar a l’Eibar la temporada 2006-07, va passar després per la Reial Societat B, Reial Societat –a Segona A–, de nou a l’Eibar, Logronyo, Reial Unió Club d’Irun, Toledo, Lleida Esportiu i Reus.

Ha disputat més de dos-cents partits en la Segona divisió B. Per la seua banda, el Lleida també està molt pròxim a tancar el fitxatge d’un davanter. En aquest cas es tracta d’un futbolista que aquesta temporada juga a l’estranger i que s’ha de desvincular del seu actual equip. Pel que fa a les baixes, la primera ha estat la de Carlos Lázaro, però n’hi pot haver alguna més.

tracking