SEGRE

CICLISME BTT

Tres lleidatans aniran a les millors proves del Brasil

Els corredors Pol Bonet i Ares Masip, del PC Colomina || I l’assessor de la Confederació Brasilera i president del club, Pep Roca

Roca i Bonet, segon i tercer per la dreta, al Brasil el 2017.

Roca i Bonet, segon i tercer per la dreta, al Brasil el 2017.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres lleidatans, els corredors Pol Bonet i Ares Masip de la Penya Ciclista Colomina, i el president d’aquest club i organitzador del Down Town Internacional Ciutat de Lleida, Pep Roca, intervindran en dos de les millors proves de descens urbà que s’organitzen al Brasil, on aquesta disciplina compta amb una gran massa de seguidors i practicants. Roca, que ha assessorat en els últims anys la Confederació Brasilera de MTB (bicicleta de muntanya) en algunes de les proves més importants del calendari, es troba des de la setmana passada una altra vegada en aquell país, on ha estat convidat per a dos competicions fins al mes de març. La primera és el Downhill Copa Amèrica, que es disputarà des del 19 fins al 21 d’aquest mes a Sao Roque, estat de Sao Paulo, i on participaran els millors bikers de Sud-amèrica.

I la segona, entre el 2 i el 4 de març, és la prestigiosa Descida das Escadas de Santos, que arriba aquest any a la setzena edició i que retransmet en directe per a més de 150 països la cadena de televisió més important del Brasil, Rede Globo, a través del canal Globo Esporte. Precisament, el vencedor de els dos proves l’any passat va ser l’alacantí Javier Guijarro, que també acompanyarà en aquesta aventura Roca, Bonet i Masip. Pol Bonet, per la seua banda, va quedar sisè l’any 2017 a la Copa de Sao Paulo Open Downhill.

tracking