SEGRE

DEPORTES

Sense Messi, Iniesta i Suárez

Valverde farà rotacions i no els inclou a la llista per al partit de Copa d’avui davant del Celta || La novetat és Dembélé, amb l’alta mèdica, i el basc diu que respecten “molt” els de Vigo

Messi i Luis Suárez, que no van viatjar a Vigo, durant l’entrenament de la plantilla barcelonista.

Messi i Luis Suárez, que no van viatjar a Vigo, durant l’entrenament de la plantilla barcelonista.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del FC Barcelona, Ernesto Valverde, farà rotacions en el duel d’anada de vuitens de final de la Copa del Rei amb una llista de convocats en la qual no van entrar Andrés Iniesta, Leo Messi o Luis Suárez, i en què torna Dembélé. Valverde va assegurar ahir que té molt respecte pel Celta davant el partit que es disputarà avui a l’estadi de Balaídos (19.00 hores / beIN LaLiga). La gran novetat podria ser el jugador Ousmane Dembélé, que va rebre dimarts l’alta mèdica. Tanmateix, Valverde va demanar cautela. “Recuperar Ousmane és molt positiu per a nosaltres. Es va lesionar quan s’estava adaptant i ha de tornar a començar. Tots pensem que pot ser un jugador important i comptem amb ell”, va admetre. “Sempre volem tenir una petita pretemporada perquè els jugadors vagin entrant, però en competició no és possible. Cal anar amb calma, donar-li a poc a poc minuts i que se’ls guanyi ell. El que ha de fer els passos és el jugador”, va assenyalar el tècnic.

El Barça, sense Dembélé, ha respost molt bé amb un 4-4-2. Al preguntar-li si tornaria al 4-3-3, Valverde va voler relativitzar la importància del dibuix. “L’esquema va canviant. Dembélé s’haurà d’adaptar al que sigui”.

Valverde recorda el 2-2 al Camp Nou de la Lliga, però apunta que “sabem com plantejar el partit”

Sobre el Celta, l’entrenador blaugrana va comentar que el partit de Balaídos serà diferent del del Camp Nou de la Lliga, que va acabar en empat (2-2). “Canvia el concepte de la competició, perquè hi ha un altre partit. Ja hem jugat contra ells i ja sabem com plantejar el partit. És un punt de partida. Ells allà són un equip agressiu i intentaran collar-nos. Al Celta el respectem molt”.

Les últimes visites a Balaídos no han estat gaire positives, encara que Valverde va focalitzar el mèrit en el treball d’Unzué. “Independentment del que hagi passat els anys anteriors, aquest any ha demostrat que és dels pitjors equips que ens podem trobar”.

El Txingurri va insistir que “pressiona bé, defensa bé i el partit que juguem aquí és més referència que els dels anys anteriors”.

tracking