El Llevant treu petroli davant d'un Espanyol que no mereixia perdre

Els blanc-i-blaus no van tenir encert al final

Sergio García intenta prendre l’esfèric a Ennis Bardhi, jugador del Llevant.

Sergio García intenta prendre l’esfèric a Ennis Bardhi, jugador del Llevant.EFE

El Llevant va treure petroli de la vista a Cornellà-el Prat al remuntar el partit davant un Espanyol (1-2) que no va merèixer perdre i que, la setmana que ve, haurà d’anar a València a capgirar l’eliminatòria de vuitens. Morales va ser l’home del partit al marcar, de penal, el primer gol visitant, i fabricar el segon. L’Espanyol va arribar més, però no va tenir el premi a la insistència.

Poc abans de la mitja hora, Gerard Moreno rematava de cap a gol una centrada per l’esquerra de Piatti. Però el Llevant igualaria, al cap de deu minuts, gràcies a un penal que Fernández Borbalán va assenyalar per unes mans dins de l’àrea de Víctor Sánchez. Les mans del jugador blanc-i-blau van existir, però la jugada hauria d’haver estat anul·lada anteriorment perquè la pilota havia passat la línia de fons. Tot i així, Morales va enganyar Diego López i va posar l’1-1. El xoc va començar més mogut a la segona meitat. Boateng va tenir el gol al primer minut de la represa, però Diego li va treure un tret franc dins de l’àrea. Dos incorporacions a l’atac de Naldo va ser la següent escomesa blanc-i-blava. Amb tot, el guió del duel tindria un gir inesperat a un quart d’hora del final, quan Morales robava una pilota, es desfeia de dos defenses amb un canvi de ritme i regalava el gol a Ivi, que acabava d’entrar. Es van bolcar els locals a buscar l’empat en els minuts finals, encara que no ho van aconseguir.