SEGRE
Aspecte del Camp d’Esports en el moment en què es va desplegar l’espectacular mosaic, amb un escut gegant del club i el lema “Per la nostra ensenya... Sempre Lleida!”.

Aspecte del Camp d’Esports en el moment en què es va desplegar l’espectacular mosaic, amb un escut gegant del club i el lema “Per la nostra ensenya... Sempre Lleida!”.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Copa del Rei, una espècie de Champions per als clubs modestos, suposarà per al Lleida una important injecció econòmica, en premis i taquilles, que podria superar els 400.000 euros, sense descomptar-ne les despeses. En premis fixos de la competició, el club blau obtindrà 79.000 euros (un fix d’11.000 per haver-se classificat, 16.000 per haver superat la primera ronda, 22.000 per la segona i 30.000 més per haver eliminat a vuitens la Reial Societat). A més, s’ha de comptar els més de 300.000 euros recaptats per la visita de l’Atlètic i l’anterior taquilla (molt més modesta) davant de la Reial.

Invasió de camp La ressaca copera deixa només dos aspectes amargs: l’excessiu correctiu patit per l’equip i la invasió de camp al finalitzar el duel, tal com va reflectir l’àrbitre a l’acta, i els incidents per part  de seguidors visitants.

tracking