SEGRE

POLIESPORTIU ESPORT DE BASE

Més de 400 nens aquest curs a les escoles específiques

De 6 a 14 anys amb oferta que va des dels escacs fins al triatló i l’escalada

Una participant en l’activitat d’escalada l’any passat.

Una participant en l’activitat d’escalada l’any passat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de quatre-cents deu nens i nenes, d’entre 6 i 14 anys, passaran aquest curs per les escoles específiques que compten amb una oferta de tretze disciplines esportives que van des dels escacs i el tir amb arc fins al triatló i l’escalada. Les escoles, que van començar el 6 d’octubre i finalitzaran el 20 de juny i van esgotar totes les places ofertes, compten amb la col·laboració d’un club de la ciutat que dóna suport i continuïtat a aquestes activitats que organitza el servei d’esports de la Paeria.

Aquest dilluns es reprèn l’activitat amb l’escola d’escalada, que es portarà a terme tots els dilluns fins al 28 de maig a la sala boulder dels Camps Elisis, al rocòdrom Keshap Gurung del pavelló Juanjo Garra i al rocòdrom municipal de Pardinyes, sota la supervisió dels tècnics Lluís Eduard Montalà i Natàlia Caldés. També s’iniciarà aquest mes l’escola de BTT, en la qual col·laboren la Penya Ciclista Colomina i el Club Ciclista Terraferma. Començarà el dia 13 i tindrà lloc tots els dissabtes fins al 26 de maig.

Per al mes de març hi ha previstes les activitats de les escoles de tenis (del 3 de març al 26 de maig al CT Urgell), tir amb arc (del 15 de març al 9 de juny) a les instal·lacions del Club Tir amb Arc Pardinyes, la de pesca (del 4 d’abril al 20 de juny) i la de piragüisme (del 7 d’abril al 16 de juny).

Les activitats desenvolupades aquest curs anteriorment en aquest programa han estat les de les escoles d’atletisme (al Camp Escolar), gimnàstica artística (al pavelló del Dominiques), natació (Trèvol), escacs (Parc de l’Aigua i Club Escacs Lleida), esport adaptat (hoquei/eslàlom en cadira de rodes), rugbi (Inefc) i triatló.

tracking