L'Actel Lleida cedeix en el derbi davant del Manresa (68-74)

Els de Comenge van lluitar fins el final davant dels segons classificats

Una acció del partit davant del Manresa al Barris Nord.

L'Actel Lleida cedeix en el derbi davant del Manresa (68-74)SEGRE

L’Actel Lleida va perdre el derbi davant del Manresa (68-74) en un duel que va decidir el físic dels visitants i l’actuació arbitral, molt anticasolana. La sortida en bloc dels de Borja Comenge, amb un parcial de 18-5, la van contestar els jugadors de roig amb un 0-11 que va anivellar el marcador al final del primer quart.

En el segon, el Manresa va agafar el comandament del partit, arribant al descans amb un mínim avantatge (31-32).

Malgrat que els visitants semblava que anaven a sentenciar en el tercer quart (31-40), els lleidatans van respondre i van entrar en l’últim quart amb opcions de guanyar (54-58). Però l’actuació arbitral i la qualitat individual dels manresans va acabar amb la resistència d’un Actel Lleida que va encaixar la seua desena derrota de la temporada i de la primera volta, que l’allunya de la zona de play off. La propera setmana, nou partit al Barris Nord davant el filial del Barça.