SEGRE

LLIGA SEGONA DIVISIÓ B

El calendari es posa amable

El Lleida jugarà els pròxims quatre partits de Lliga davant d’equips de la zona baixa de la classificació || En la primera volta, l’equip d’Albadalejo va sumar en aquest bloc 8 dels 12 punts possibles

Jugadors del Lleida celebren el 2-0, marcat per Pumar dissabte davant del Badalona.

Jugadors del Lleida celebren el 2-0, marcat per Pumar dissabte davant del Badalona.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida té aquest mes de gener una oportunitat d’or per tornar a entrar a la zona de play-off. Després d’obrir la segona volta de la Lliga amb una convincent victòria sobre el Badalona (2-0), en un dels seus partits més complets del curs, l’equip que entrena Gerard Albadalejo s’enfrontarà ara, de forma consecutiva, a quatre dels cinc últims classificats de la Lliga, la qual cosa sens dubte és una oportunitat propícia per carregar de punts el seu caseller. Però abans l’espera el matx de tornada de la Copa del Rei, que disputarà demà davant de l’At. Madrid al Wanda Metropolitano, estadi al qual viatja amb un desavantatge de 0-4 després del partit d’anada que es va jugar aquesta passada setmana al Camp d’Esports.

Abans d’enfrontar-se diumenge al cuer, el Lleida ha de rendir demà visita a l’Atlètic a la Copa

La lluita per la lligueta d’ascens té molts aspirants, per la qual cosa es preveu molt intensa

El pròxim partit de Lliga el jugarà el Lleida diumenge a les 12.00 al camp del Deportivo Aragó. El filial del Saragossa ocupa l’última posició de la classificació, malgrat el seu empat al camp del València Mestalla (1-1). L’ha condemnat al fanalet roig el Penya Esportiva, que va vèncer 0-1 al camp del Formentera.

El pròxim partit serà el 21 de gener al Camp d’Esports, on rebrà el Peralada, equip que està en zona de descens –ocupa el lloc 17– però que aquest cap de setmana va arrancar un punt al camp del líder.

La següent sortida, el dia 28, serà precisament al camp del Penya Esportiva de Santa Eulàlia –penúltim–, mentre que el 4 de febrer rebrà al Camp d’Esports l’At. Balears, que està en zona de promoció de descens i que és l’únic dels seus quatre pròxims rivals que no ha puntuat en aquesta jornada inicial de la segona volta.

Durant la primera volta, el Lleida no va perdre cap dels partits d’aquest bloc. L’equip d’Albadalejo va empatar davant del Deportivo Aragó i l’At. Balears i va vèncer el Peralada i l’At. Balears, amb què va sumar 8 dels 12 punts possibles.

De moment l’equip ja ha millorat el registre de punts respecte a la primera volta, ja que va iniciar la Lliga amb un empat al camp del Badalona, equip davant del qual va sumar 3 punts dissabte.

tracking