EL MILLOREL PITJOR

El Lleida B entrepussa a Andorra

Va dominar el partit i la possessió, però dos contraatacs andorrans van resultar letals per decidir el matx per als locals || No va estar encertat, a pesar de comptar amb superioritat numèrica

Joan Vicente enganxa una pilota en el partit d’ahir, disputat al camp de l’últim equip que va entrenar el seu pare, Emili Vicente.ÁREA 11

Mal inici d’any per al filial del Lleida, que es va deixar a Andorra tres punts molt valuosos (2-0). Els nois d’Ismael Mariani, que ja ha complert un any al capdavant de l’equip, arribaven a la Borda Mateu amb els mateixos punts que el seu rival (23) i amb ganes de continuar escalant posicions davant d’un rival directe. Les opcions dels blaus eren molt bones, ja que no perdien un matx des de feia cinc jornades –tres empats i dos victòries–. A més, el filial lleidatà es presentava com un rival a tenir en compte com a visitant, ja que, dels sis partits guanyats fins al moment, quatre han estat lluny de casa. Per la seua part, el nou entrenador de l’Andorra, Candi Viladrich, va debutar a la banqueta amb un triomf que manté les bones sensacions de l’equip tricolor i que suma la tercera victòria consecutiva dels andorrans.

A la primera part, el Lleida va tenir la possessió de la pilota i els jugadors van oferir un gran espectacle futbolístic, però Kiki va deixar gelats els lleidatans amb un contraatac que va suposar el primer gol dels andorrans a cinc minuts del descans (1-0). I és que l’assignatura pendent dels de Mariani és la defensa, ja que el gol va arribar després d’un córner a favor dels blaus que no van saber aprofitar. Aquest error va resultar determinant en un duel amb molt control de pilota, però amb poques ocasions. Ja a la segona part, la situació va ser gairebé un calc del primer temps per als lleidatans. L’Andorra, que va haver d’encarar el partit amb un jugador menys per la doble groga que va veure Emili Garcia, es va replegar fins que, de nou, Kiki va marcar el segon en una altra contra a l’últim quart d’hora del matx (2-0). El Lleida ho va intentar tot, però ni els canvis ni la superioritat numèrica no van ser suficients. El Lleida no va poder sumar el primer triomf de l’any i es manté a la zona mitjana de la taula.

El partit va deixar amb mal sabor de boca Mariani, que va lamentar la falta de picardia dels seus jugadors perquè, malgrat que el Lleida controlava el partit, dos contres dels locals el van deixar gairebé sense opcions. “Hem de ser una mica més llestos i treballar més en defensa. Ens costa replegar-nos i allà l’Andorra és perillós.” Un dels plats forts va ser veure l’internacional andorrà Max Llovera vestint la samarreta del Lleida, encara que la presència del defensa no va permetre sumar l’equip.