El Montsó encadena 6 partits sense guanyar

Després de 20 jornades, l’Atlètic de Montsó suma 21 punts amb 5 victòries, 6 empats i 9 derrotes.SEGRE

Nova derrota del Montsó a casa, aquesta vegada davant d’un Borja superior que va sentenciar el partit en els últims 10 minuts. L’encontre va començar amb dos equips jugant al centre del camp sense iniciativa ofensiva.

El Borja, primer, i el Montsó després, van tenir ocasions per avançar-se en el marcador però cap de prou clara com per acabar marcant. D’aquesta manera, el matx va arribar al descans amb l’empat a zero inicial.

A la segona meitat, va canviar completament el guió del partit i el Borja va sortir a emportar-se l’encontre mostrant-se molt més agressiu en atac que el seu rival. El Montsó no va trobar la manera de parar les arribades d’un Borja que va acabar per materialitzar-ne una. Amb el 0-1, el Montsó es va llançar a l’atac a la recerca de l’empat però això no va fer més que condemnar els blanc-i-vermells ja que el Borja va aprofitar per jugar a la contra.

Així, finalment va sentenciar el partit amb dos gols de Gómez que deixaven el duel vist per a sentència i un Montsó molt tocat que s’atansa a la zona baixa de la classificació després de sis partits consecutius sense guanyar.