SEGRE

TEMPS EXTRA ATLETISME

Guissona obre la Lliga Ponent 2018

Uns 160 atletes van participar en la Cursa del Sant Tornem-hi || Marc Expósito i Elisa Lladós van resultar els vencedors de la prova llarga de 10 km disputada sota la pluja

El moment de la sortida de la prova de Guissona que obria la temporada de la Lliga Ponent.

El moment de la sortida de la prova de Guissona que obria la temporada de la Lliga Ponent.ITER 5

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Lliga Ponent Eurosomni 2018 es va posar en marxa ahir amb la Cursa del Sant Tornem-hi de Guissona. La cita va reunir uns 160 participants entre les dos distàncies de la prova, que van prendre la sortida malgrat la pluja, que els va acompanyar durant tot el recorregut. A continuació, també es van disputar curses infantils. En la prova llarga, de deu quilòmetres, Marc Expósito del Fondistes Tàrrega va ser el més ràpid en categoria masculina parant el cronòmetre en 35.40 i superant Francesc Jové (Blue Motors Neolith) i Àlex Salinas (CA Aitona). En categoria femenina, el triomf va ser per a Elisa Lladós del Clos Pons Thai Runners amb un temps de 44.48 superant Eva Hernández (CE Guissonenc) i Noemí Aumedes (AE Xafatolls). Pel que fa a la prova curta, amb un recorregut de cinc quilòmetres, els guanyadors van ser Sergi Bernaus, de l’Esports Truga, que va completar el recorregut amb un temps de 19.38, i Giulia Portuari, de l’AE Matxacuca, que es va imposar en 21.16. A aquests els van seguir, en categoria masculina Tito Pueyo (CA Ribagorçana) i Joan Coromina (Esports Truga) i, en categoria femenina, la independent Blanca Vallés i Angelica Damoc (València).

La següent cita de la Lliga Ponent serà la Cursa de l’Oli de les Borges Blanques, que es disputarà el proper dia 21 de gener sobre una distància única de 10 quilòmetres.

El moment de la sortida de la prova de Guissona que obria la temporada de la Lliga Ponent.

El moment de la sortida de la prova de Guissona que obria la temporada de la Lliga Ponent.ITER 5

tracking