SEGRE

DEPORTES_LUNES

Borja Comenge: "El Manresa ha hagut de treure la millor versió"

Comenge, satisfet malgrat la derrota || “Ens sentim guanyadors, encara que soni estrany”

Dia del Bàsquet Lleidatà - Representants de la majoria dels clubs lleidatans van participar ahir en l’intent de rècord de cistelles per part de jugadors de la base, que es va celebrar durant el descans, en una jornada plena d’activitats al B ...

Dia del Bàsquet Lleidatà - Representants de la majoria dels clubs lleidatans van participar ahir en l’intent de rècord de cistelles per part de jugadors de la base, que es va celebrar durant el descans, en una jornada plena d’activitats al B ...LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’entrenador de l’Actel Lleida, Borja Comenge, estava satisfet pel partit del seu equip encara que, lògicament, no amb el resultat final, que aparta els de negre de la zona de play-off. Tanmateix, va voler assenyalar que “sé que puc sentir-me molt sol amb aquesta sensació, però amb el cos tècnic ens sentim guanyadors. És més fàcil guanyar en el marcador el Manresa que fer-ho en el rebot i, en aquest sentit, me’n vaig molt satisfet amb els meus jugadors”.

A més, va dir que “ells s’han vist obligats a treure la seua millor versió per guanyar-nos i tenen molta qualitat. Estem parlant d’un magnífic equip, que està molt ben dirigit i a més és molt treballador, així que ens en podem anar orgullosos d’haver tingut opcions davant el Manresa”.

Sobre el partit, Comenge va manifestar que “en el primer quart ens hem sentit molt còmodes amb un gran parcial de sortida. Però a la que han anotat el primer punt s’han començat a entonar. S’ha demostrat que per ser superiors al Manresa fa falta una mica més. El segon quart ha sigut un intercanvi de cops i després del descans hem patit una mica més. Tot i així, hem estat capaços de continuar lluitant per la victòria. A l’últim quart, semblava que feia molts minuts que el partit ja estava sentenciat. Hem comès alguns errors no forçats i això ens ha costat no tenir la capacitat de lluitar pel triomf. Ells no han tingut aquest problema i s’han acabat emportant una victòria que crec justa”.

L’entrenador de l’Actel Lleida, ex del Manresa, va dir que veu favorit a la final de la Copa de la Princesa els barcelonins per la seua capacitat de treball. “És el millor equip de la categoria”, va afegir.

tracking