SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

Meritori empat del Balaguer

Els homes de Jordi Belló van aconseguir puntuar en un partit igualat davant d’un dels equips més rocosos del grup, el Viladecans || Adrià va marcar el gol de l’equip de la capital de la Noguera

El jugador del Balaguer Genís remata de forma acrobàtica davant de la presència d’un jugador del Viladecans.

El jugador del Balaguer Genís remata de forma acrobàtica davant de la presència d’un jugador del Viladecans.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Balaguer va obtenir un valuós empat en la visita al difícil camp del Viladecans, un dels equips de la zona alta del grup, en un partit intens i igualat en el qual tots dos conjunts van tenir diverses ocasions per emportar-se la victòria (1-1).

El primer quart d’hora del partit va transcórrer amb un conjunt visitant molt fort defensivament i generant més sensació de perill que el Viladecans, per bé que les ocasions clares van aparèixer amb comptagotes. Els locals, de forma esporàdica, van posar a prova el porter Alfred. Exemples d’això van ser un servei de falta que Cuni va enviar al pal i un xut de Marce, a assistència de Mario Canti, que va sortir fora per escassos centímetres.

Els del Baix Llobregat estaven demostrant la condició de segon de la taula i, tot just arrancar la segona part, un embolic a l’àrea visitant després d’un servei de banda prolongat va suposar l’1-0, obra de Cuni. El Balaguer, després del gol encaixat, va fer un pas endavant i se’n va anar a buscar l’empat. Els lleidatans van passar a disposar d’alguns dos contra un i a filtrar pilotes a l’àrea del Viladecans. D’aquesta manera, després d’un parell d’acostaments amb perill, Adrià va aconseguir l’anhelat gol de la igualada, definint l’un contra un després d’una passada de Miquel.

El partit, amb l’1-1 en el marcador, va guanyar més en competitivitat i intensitat i es va veure un tram final ple d’emoció i bon joc per part dels dos equips.

Tant Viladecans com Balaguer van generar prou ocasions com per emportar-se els tres punts. Martí va perdonar davant d’Alfred, mentre que Santi va ser providencial per evitar l’1-2 de Genís. El mateix Genís va disposar d’una altra ocasió clara, igual que Adrià, mentre que els homes de Raúl Paje van tornar a posar en perill la porteria roja per mitjà de Lara i Triguero. El primer no va arribar a connectar una centrada de Ferri per poc i el segon va rematar completament sol però no va veure porta per poc.

Al final, el Balaguer va aconseguir sumar un important punt i manté la ratxa, al no haver perdut en cap dels seus últims quatre compromisos. La pròxima jornada, els homes de Jordi Belló rebran el Sants.

“Hem sumat un bon punt davant d’un gran rival” L’entrenador del Balaguer, Jordi Belló, va considerar després del partit que “hem sumat un bon punt davant d’un gran rival. Ells treballen molt bé. La gent s’ha posat les piles i els jugadors han fet un gran treball. Estic molt content amb el resultat”. El tècnic va destacar, d’altra banda, que “hem treballat molt bé defensivament, generant sensació de perill a la primera part però sense ocasions” i va afegir que “a la segona ens hem reposat bé del seu gol i hem apretat per empatar”. Belló va concloure, al seu torn, que “el partit ha sortit molt igualat i competit. Crec que el punt és just. Tots dos hem mèrits per aconseguir la victòria”.

El jugador del Balaguer Genís remata de forma acrobàtica davant de la presència d’un jugador del Viladecans.

El jugador del Balaguer Genís remata de forma acrobàtica davant de la presència d’un jugador del Viladecans.ÁREA 11

tracking