Victòria del Cadí per mirar amunt

El Cadí s’imposa a la pista del Campus Promete en un partit molt seriós de l’equip de Bernat Canut

Georgina Bahí subjecta la pilota davant la nord-americana del Campus Promete, Vanessa Gidden.

Victòria del Cadí per mirar amuntLa Rioja

El Cadí la Seu va començar de la millor manera l’any, vencent a la pista del Campus Promete (68-77), i va encadenar la segona victòria en aquesta segona volta que va iniciar en l’anterior jornada davant del Gipuzkoa, al qual va derrotar a casa (58-54). Amb vuit victòries, a dos del quart lloc, l’equip de Bernat Canut continua mirant cap a dalt a la classificació i amb bones sensacions en aquesta segona part del campionat després de superar la decepció per no entrar a la Copa. El partit per als interessos de les urgellenques consistia a jugar amb els nervis del rival, molt apressat per la necessitat de guanyar amb només dos victòries en el seu caseller i amb jugadores de qualitat després de remodelar la plantilla. I el guió es va complir per al Cadí, encara que li va tocar patir en els dos primers quarts. En el primer parcial, les locals ben liderades en la faceta anotadora per Gidden es van imposar per 23-21. En el segon quart, l’equip riojà va continuar jugant amb intensitat davant d’un Cadí molt seriós que continuava esperant la seua oportunitat. El Campus Promete va aconseguir assolir el descans amb un còmode avantatge (38-29). Però, a partir del tercer quart, el Cadí va continuar jugant amb la intensitat i serietat que anava faltant en les locals. Les riojanes van semblar dubtar de les seues possibilitats, cometent errors clars en defensa i dubtant davant del tauler rival. Així, es va arribar al 52-52 del final del tercer quart. A l’últim quart, amb Kraker, Ramírez i Yurena anotant, el Cadí se’n va anar de vuit punts (52-60) i, malgrat una lleu reacció local, la victòria ja no es va escapar per a les lleidatanes.