SEGRE

DEPORTES

Albadalejo: "Anem amb la idea de fer el millor partit possible"

Albadalejo deixa fora Iván Agudo per l’“actitud deficient” davant del Badalona

El tècnic del Lleida, Gerard Albadalejo, ahir durant l’entrenament a l’Annex.

El tècnic del Lleida, Gerard Albadalejo, ahir durant l’entrenament a l’Annex.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Albadalejo va assegurar ahir que el Lleida afronta el partit d’avui contra l’Atlètic de Madrid “amb la màxima ambició”, amb l’objectiu de “fer el millor partit possible” i “sense mirar el marcador”. Òbviament, és conscient de la “dificultat extrema” del partit i que pensar a remuntar el 0-4 de l’anada no és assumible d’entrada. “Arribarem fins on puguem, tenim al davant dos minipartits de quaranta-cinc minuts, ja veurem amb quin resultat acaben. Volem plantejar-los un partit de tu a tu, com vam fer al Camp d’Esports.”

Sobre les opcions de passar de ronda va dir que “perquè passi un miracle, primer t’ho has de creure. Tractarem d’aprofitar les ocasions que tinguem, com les vam tenir al Camp d’Esports i que ells en tinguin poques. Aquí tampoc no en van tenir gaires, però van ser molt eficaços”, i va admetre que perquè el Lleida pugui passar de ronda “hauríem de fer un partit de 15 sobre 10 i ells de -2 sobre 10. Això sí, serem valents, com ho vam ser al camp de la Reial Societat”.

Va afegir que, de l’Atlètic, “em preocupen moltes coses. Estem parlant del segon equip de la millor lliga del món. Ja es va veure l’altre dia davant del Getafe, va ser un partit molt equilibrat, però ells quan la tenen no et perdonen”.

Sobre si desitjava ja centrar-se només en la Lliga, va explicar que “sempre hem estat centrats en la Lliga. Mai no hem utilitzat la Copa com a excusa. Crec que ha estat positiu per a tothom. La ciutat també ha sortit a tot el món després del partit d’Anoeta. Tots plegats hem crescut amb això”.

Albadalejo va justificar que Juanto Ortuño no hagi entrat a la llista de disset perquè “ha vingut per a la Lliga, per marcar gols a la Lliga i ser important allà. Ha d’estar concentrat a Saragossa” i va admetre que Iván Agudo no entrava perquè davant del Badalona “la seua actitud va ser molt deficient i no es mereix anar a Madrid. Això és com al col·legi, si fas alguna cosa malament et castiguen, has de reflexionar i no tornar a fer-ho”. En canvi, va justificar com “un premi al seu bon treball” que entrés el xinès Cheng, jugador del filial que s’entrena amb el primer equip des de fa diverses setmanes.

Simeone adverteix que “els que juguin han de fer-ho bé” Diego Simeone, entrenador de l’Atlètic de Madrid, no vol que el seu equip es relaxi demà davant del Lleida, malgrat el 0-4 de l’anada. “Necessitem competir, és el que millor ens pot passar a una plantilla com aquesta”, va explicar ahir. “Serveix per estar en forma, perquè l’entrenador tingui alternatives per dissabte. Els que juguin han de fer-ho bé i demostrar que estan preparats per entrar”, va valorar.

tracking