SEGRE

DEPORTES

Buscant el miracle

El Lleida visita avui l’At. Madrid en la tornada dels vuitens de final (19.30) amb màxima ambició però conscient de la llosa que suposa el 0-4 || Simeone dóna descans a vuit de les seues figures

La plantilla del Lleida, amb Cheng al centre, durant l’entrenament d’ahir.

La plantilla del Lleida, amb Cheng al centre, durant l’entrenament d’ahir.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida visita avui l’Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano (19.30/beIN LaLiga Max 1), en partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei, amb la màxima ambició i l’objectiu de plantar cara al segon classificat de la Lliga, encara que conscient que el 0-4 del partit d’anada suposa una pesadíssima llosa que posa els quarts de final amb clar color blanc-i-vermell.

El Lleida, que ja va viatjar ahir cap a Madrid, ho va fer amb 17 jugadors, en una convocatòria en la qual no hi ha el sancionat Trilles ni Noel, que es recupera de la lesió, i de la qual va caure Iván Agudo, assenyalat per Gerard Albadalejo a la prèvia (vegeu la pàgina 26), en el que va considerar una “actitud deficient” dissabte passat davant del Badalona. En canvi, el tècnic continua apostant per joves com Bojan Radulovic, l’heroi d’Anoeta i que també va brillar dissabte, a més de Jordi Martínez i el xinès Cheng, que juga al filial i que fa diverses setmanes que s’entrena amb el primer equip. Tampoc va viatjar l’acabat de fitxar Juanto Ortuño, que va debutar dissabte a la Lliga. El Lleida no estarà sol al flamant estadi matalasser. Un total de 376 aficionats van comprar entrades a les oficines del club i 150 es desplacen en autocars, mentre que els altres 226 ho fan pels seus propis mitjans.

El Lleida no estarà sol al Wanda Metropolitano, ja que es desplacen a Madrid 376 aficionats blaus

Diego Simeone, malgrat el 0-4, va anunciar que davant del Lleida jugaran Vitolo i Diego Costa, però va deixar fora de la llista vuit de les seues estrelles. No hi seran avui Oblak, Vrsaljko, Giménez, Saúl, Thomas ni Koke, com tampoc jugaran dos dels golejadors de la setmana passada a Lleida, el francès Antoine Griezmann i l’uruguaià Diego Godín. En canvi, en va citar tres del planter: Sergi, Montoro i Olabe. Es perd el partit Filipe Luís, per lesió, que tampoc va estar a Lleida.

PRIVAT. Forrar-se si guanya el Lleida Poques, per no dir cap, són les possibilitats que té el Lleida de superar avui l’Atlètic de Madrid en la tornada de la Copa del Rei si tenim en compte el 0-4 de l’anada. Però si es donés el miracle, les cases d’aposten paguen 20 € per euro apostat.

tracking