FUTBOL

El Lleida s’acomiada de la Copa

Aguanta la primera part davant de l’Atlético de Madrid però perd per 3-0 al Wanda Metropolitano

El Lleida s'acomiada de la Copa

El Lleida s'acomiada de la CopaAREA 11

El Lleida ha tancat en un escenari de Champìons, el Wanda Metropolitano, la seua brillant participació en aquesta edició de la Copa del Rei, en la que ha arribat fins els vuitens de final després d’haver eliminat la Reial Societat en la ronda anterior. L’equip de Gerard Albadalejo ha perdut davant de l’Atlético de Madrid per 3-0, després d’aguantar la seua porteria a zero durant la primera part, per la qual cosa cau eliminat per un global de 7-0, un resultat excessivament abultat per als mèrits que ha fet l’equip blau.

Després del 0-4 del partit d’anada, el Lleida s’havia plantejat competir de la millor manera possible i durant la primera part ho ha aconseguit, arribant al final dels 45 primers minuts amb el resultat de 0-0.

En la segona part, l’Atlético, que malgrat que ha deixat fora algunes de les seues figures, tenia prou estrelles a l’equip, ha començat a mostrar-se letal. En el minut 56 Carrasco ha marcat l’1-0 i després han ampliat el marcador amb el 2-0 anotat per Gameiro en el minut 74 i el 3-0, obra de Vitolo el 80.

La pitjor notícia ha estat la lesió d’Aitor Núñez que, pendent de la valoració mèdica, tot apunta que es perdrà el partit de Lliga de diumenge vinent en el camp de l’Esportiu Aragó. Jorge Félix ha fet un pal a l'últim minut.