SEGRE

DEPORTES

Juanto Ortuño: "Vinc amb l'objectiu d'ajudar el Lleida a ficar-se en el 'play-off"

Juanto Ortuño ja va debutar contra el Badalona

El davanter Juanto Ortuño, ahir durant la seua presentació al Camp d’Esports.

El davanter Juanto Ortuño, ahir durant la seua presentació al Camp d’Esports.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Juanto Ortuño (11-2-1992/Iecla), el davanter que ha fitxat el Lleida perquè solucioni les seues carències davant del gol, va assegurar ahir, durant la seua presentació, que arriba amb ambició i ganes de “tornar a sentir-me important”. El jugador, nascut a la localitat murciana de Iecla, de 25 anys, creu que l’equip està a temps de ficar-se entre els quatre primers. “Estic convençut que sí. Em vaig decidir a venir convençut que puc ajudar l’equip a ficar-se en el play-off. Aquest cap de setmana hem guanyat i estem a quatre punts. Ara es tracta de mantenir una bona dinàmica i seguir així fins al final”.

Ortuño, que procedeix de l’Os Belenenses, equip de la Primera divisió de Portugal, va afegir que “no em sentia important allà i per això he decidit jugar-m’ho tot i venir aquí. Sí, és una aposta important”. El murcià assenyala que “físicament estic bé, però estaré millor, perquè la falta de ritme de competició es nota”.

“M’agradaria consolidar-me en algun club, però això depèn d’estar a gust i sentir-me important”

Sobre el seu debut a l’equip dissabte passat davant del Badalona, va comentar que “em vaig sentir molt bé. Estic molt content perquè des que vaig arribar tothom m’ha acompanyat molt bé. Hi ha un bon grup humà aquí. Durant el partit em vaig trobar molt bé, vaig tenir sensacions positives i vaig veure un equip molt ordenat. Vaig tenir alguna ocasió, però caldrà esperar al meu primer gol”.

Sobre l’oferta del Lleida va dir que “ja coneixia el Grup III, de quan vaig jugar amb el Vila-real B i el del Lleida és un dels camps que m’agraden. Penso que és una bona oportunitat per a mi, necessitava tornar a sentir-me important i per això em vaig decidir”. Va admetre que, després de diversos canvis d’equips en les últimes temporades, “m’agradaria consolidar-me en algun equip, tot i que per a això m’he de sentir a gust en el club, a la ciutat i sentir-me important”, va concloure.

tracking