SEGRE

HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana es juga dissabte a Las Rozas la classificació a la Copa

El Vila-sana, en un partit recent a la seua pista.

El Vila-sana, en un partit recent a la seua pista.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vila-sana té l’oportunitat aquest dissabte de tornar a fer història. L’equip del Pla d’Urgell, que debuta aquesta temporada a l’OK Lliga, la màxima categoria estatal de l’hoquei femení, visita l’equip madrileny de Las Rozas i, en cas de victòria, segellarà la seua classificació per a la Copa de la Reina, que es disputa a Vilanova i la Geltrú els dies 2, 3 i 4 de març.

Les lleidatanes, cinquenes a la Lliga, tenen 19 punts, mentre que les madrilenyes són setenes amb 17. En cas de victòria del Vila-sana, Las Rozas ja no podria superar-les a la classificació, ja que tant un equip com l’altre ja han disputat el partit de la següent jornada, amb la qual cosa únicament els faltarà un partit per completar la primera volta.

El partit es jugarà al pavelló d’Alcobendas, en lloc de la pista habitual de Las Rozas, perquè al ser aquesta semidescoberta es troba afectada per un excés d’humitat.

El tècnic de l’equip, Jordi Capdevila, reconeix que “la classificació per a la Copa no era un objectiu de l’equip al principi de temporada, però ara que ho tenim a l’abast, sí que ho és”.

Capdevila també admet que el partit serà “molt complicat”, perquè les madrilenyes “tenen jugadores de molt nivell, amb força estrangeres i també aspiren a la Copa”. Aquest serà el seu primer partit després del descans nadalenc.

tracking