SEGRE

DEPORTES

Albadalejo: "Hem col·locat Lleida en el mapa futbolístic"

Albadalejo qualifica de “notable” l’actuació a la Copa i veu excessiu el 7-0

Aitor Núñez, que es va lesionar durant el partit, pugna amb Fernando Torres.

Aitor Núñez, que es va lesionar durant el partit, pugna amb Fernando Torres.AREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Lleida, Gerard Albadalejo, es va mostrar satisfet a la sala de premsa del Wanda Metropolitano per l’actuació del seu equip, malgrat el 3-0 del partit d’ahir i el 7-0 global davant de l’Atlètic de Madrid. “Em sembla excessiu el resultat global de l’eliminatòria, així com els resultats tant de l’anada com de la tornada, malgrat que el rival ha sigut el just vencedor”, va explicar. El tècnic del Lleida va assegurar que després del 0-4 del Camp d’Esports de la setmana passada el partit de tornada no era un tràmit sinó “una festa” per als seus jugadors. “Hem sortit a competir i penso que ho hem fet folgadament i amb solvència i, en algunes fases del partit, hem portat la iniciativa.”

Preguntat per la nota que li donava al seu equip en la competició copera, l’entrenador blau va assenyalar que li posava un “notable alt”. Va recordar que “vam eliminar el Mallorca al seu camp i vam ser capaços també de superar la Reial Societat, i hem plantat cara a un dels millors equips del món, actual segon a la Lliga i amb un alt índex d’èxits a Europa. Penso que hem estat capaços de col·locar Lleida en el mapa futbolístic i això és per sentir-se orgullós”.

Albadalejo va assegurar també que el canvi d’Aitor Núñez es va deure al fet que “va notar una punxada al bessó i, per precaució, hem optat pel canvi. Espero que no sigui res seriós encara que faltarà fer-li les proves pertinents”.

També va justificar el debut de Cheng com un premi al seu treball al filial i també a la seua actitud en els entrenaments amb el primer equip. “És un jugador valuós que pot tenir molta projecció.” El tècnic del Lleida també va destacar el treball de Valiente com a lateral, en una posició poc habitual en aquest jugador.

Finalment, va assegurar que el Lleida se centra ja en la Lliga i en la seua lluita per recuperar una plaça en les posicions de play-off. “Ara cal pensar ja en el partit de diumenge a Saragossa, on ens jugarem tres punts molt importants en una fase de la Lliga en què ens enfrontarem a rivals assequibles, encara que això no vol dir que siguin fàcils”. El Lleida es mesura ara de forma consecutiva amb quatre dels cinc últims classificats de Segona B.

Simeone: “Hem estat més contundents en els dos partits”

L’entrenador de l’Atlètic de Madrid, Diego Pablo Simeone, va destacar la “capacitat competitiva” del seu equip malgrat arribar al partit amb l’eliminatòria sentenciada després del 0-4 de l’anada. “Nosaltres anem partit a partit, sabem de les dificultats a partir de quarts perquè apareixen els millors equips, hem de centrar-nos en el partit de divendres. Em quedo amb la capacitat de competir que ha mostrat l’equip més enllà del resultat”, va valorar. “Hem respost molt bé davant d’una possible relaxació. Ells han tingut oportunitats en els primers 20 o 30 minuts de l’anada, però nosaltres hem tingut molta contundència en els dos partits i això ha marcat una gran diferència en l’eliminatòria”, va admetre. Simeone va elogiar el treball dels dos fitxatges, Vitolo i Diego Costa.

tracking