SEGRE

ATLETISME ESPORT DE BASE

Agramunt acollirà aquest diumenge una nova edició del Cros Escolar

La regidora Montse Canes i membres d’Ampes i club Escatxics.

La regidora Montse Canes i membres d’Ampes i club Escatxics.AJUNTAMENT D’AGRAMUNT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Agramunt, a través de la regidoria d’esports i la col·laboració del Club d’Atletisme Escatxics i les Ampes dels tres centres educatius de la població, organitza aquest diumenge una nova edició del Cros Escolar, especialment pensat per als escolars del municipi i atletes de les poblacions veïnes.

La prova, que compta amb inscripció gratuïta, es va presentar ahir i comptarà amb unes disset carreres i divuit categories diferents que competiran en diversos recorreguts en els circuits que s’habilitaran al passeig Josep Brufau i al parc Riella.

Les competicions començaran a les 10.00 hores i es desenvoluparan al llarg de tot el matí, primer les categories de grans i després les dels escolars més joves. Tots els participants rebran una bossa obsequi amb diferents productes i també hi haurà trofeu per als tres primers classificats de cada categoria, des de veterans fins a juvenils, i regals per als sis primers classificats a les categories petites des de prebenjamins fins a cadets.

La regidora d’Esports, Montse Canes, va explicar en aquest sentit que “és important promoure l’esport des de les escoles i fomentar l’esport entre els joves de la la població”.

tracking