SEGRE

FUTBOL COPA DEL REI

Amb tots per passar ronda

El Barça rep avui el Celta amb els titulars, entre ells Messi, Suárez i Iniesta, que van descansar en l’anada, i Dembélé || Valverde no es fia de l’1-1 de Vigo i veu l’eliminatòria “al 50 per cent”

Piqué, Messi i Luis Suárez, durant l’entrenament.

Piqué, Messi i Luis Suárez, durant l’entrenament.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de l’empat (1-1) aconseguit a Balaídos amb mig equip suplent en l’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei, el Barcelona intentarà avui (21.30, GOL TV) rematar la feina al Camp Nou, aquesta vegada amb la majoria dels seus titulars davant d’un Celta que després del seu empat contra el Reial Madrid a la Lliga Santander confia en Iago Aspas i Maxi Gómez per a aquest desafiament. A Vigo, Valverde va donar descans a Leo Messi i Luis Suárez, que acabaven de tornar de les vacances nadalenques, i també a Andrés Iniesta, i va deixar a la banqueta Jordi Alba i Ivan Rakitic. Aquesta nit tots ells apunten a la titularitat, igual que el francès Ousmane Dembélé, que davant del Celta va reaparèixer de la lesió muscular que l’ha tingut tres mesos i mig de baixa. En cas de ser així, el tècnic del conjunt blaugrana podria recuperar el 4-3-3, amb Dembélé o el jove Jose Arnáiz al costat de Messi i Suárez, que deixaria a la banqueta Paulinho Bezerra.

El Barça, líder invicte a la Lliga, confia a fer valer aquest 1-1 per passar a quarts davant d’un rival que ha sigut l’únic capaç de puntuar al Camp Nou aquesta temporada. De fet, el 2-2 amb el qual va finalitzar el duel de Lliga donaria la classificació a l’equip celtiña. Valverde no se’n fia malgrat una ratxa de 27 partits invictes. “No estem pendents de les ratxes. Són situacions que es valoren més amb el temps. Mentre succeeixen, et centres a guanyar el següent partit.” Com a entrenador mai ha guanyat la Copa. És més, va perdre la final quan dirigia l’Athletic el 2015 precisament davant del Barcelona. “És un títol més per al club i sí, li donem molta importància; jo, moltíssima.” Valverde va assegurar que sortiran a guanyar com si el partit fos de Lliga. “Som lleugerament (favorits), està una miqueta decantada perquè hem aconseguit un gol fora de casa i el marcador inicial t’afavoreix, però mínimament. No sé si està al 50-50 però l’eliminatòria està per decidir”, va comentar.

Al preguntar-li si la recuperació de Dembélé i l’arribada de Coutinho poden plantejar un problema de gestió de l’equip va ironitzar: “Aquí tot són problemes. Abans perquè no tenia jugadors, ara perquè et sobren.” Va valorar l’aportació de Coutinho. “Esperem que ens ajudi molt. Pot jugar en diverses posicions. En principi es pot adaptar molt bé a l’estil de l’equip, pot jugar per dins i per fora. Estem il·lusionats amb ell. És un gran fitxatge per la nostra part.”

tracking