SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Denuncien el Lleida per insults a l'afició rival

La Lliga porta a Antiviolència càntics contra seguidors de l’Atlètic a la Copa

Festa del futbol al Camp d'Esports amb càstig excessiu per al Lleida

Festa del futbol al Camp d'Esports amb càstig excessiu per al LleidaÓSCAR MIRON

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Lliga de Futbol Professional ha denunciat el Lleida davant del Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol i la Comissió Antiviolència, pels càntics que l’afició del Lleida, segons relata a la denúncia, va fer contra l’afició de l’Atlètic de Madrid en el partit d’anada de la Copa del Rei, el passat 3 de gener. També ha denunciat càntics insultants contra Messi i Piqué en el clàssic disputat al Bernabéu el passat 23 de desembre.

Segons assenyala la denúncia de la Lliga, en els minuts 37, 44, i 53, «un grup d’uns 250 aficionats locals, integrants del grup d’animació del Lleida Gol Nord, ubicats a la grada baixa de Gol Nord, van corejar de forma coral i coordinada durant uns deu segons “puta Atlètic, puta Atlètic”. Els esmentats càntics no van ser secundats per la resta de l’afició».

El Lleida presentarà al·legacions i vol que constin també els insults dels matalassers

Curiosament, no relata els càntics insultants que va llançar en diverses ocasions l’afició de l’Atlètic de Madrid, com “puta Lérida”. També denuncia la invasió que hi va haver al final del partit.

Albert Esteve, president del Lleida, va explicar que “presentarem al·legacions” i va recordar que “creiem que l’afició de l’Atlètic va fer el mateix i també hauria de constar a l’informe”, mentre que sobre la invasió va recordar que l’acta del partit la va reflectir, però l’àrbitre hi va afegir “sense que es produís cap incident en la nostra presència”. Els aficionats van abandonar el terreny de joc al cap de pocs minuts.

D’altra banda, els jugadors del Lleida que no van ser titulars dimarts al Wanda Metropolitano es van entrenar ahir a la tarda a l’Annex, entre ells Álex Albístegui, que serà presentat avui. També Noel Carbonell, que es va incorporar al treball de grup després de diversos mesos lesionat.

tracking