ATLETISME COMPETICIÓ

El Lleida UA masculí i femení es mantenen a l'elit de Catalunya

Els dos equips amb què va competir el Lleida UA.

Els dos equips del Lleida UA, el masculí i el femení, seguiran un any més a la màxima categoria de l’atletisme català de pista coberta, després de segellar la seua permanència el cap de setmana passat en la competició que es va celebrar a Sabadell. L’equip masculí va finalitzar la competició en la setena posició, mentre que el femení va acabar sisè. En totes dos categories el vuitè classificat perdia la categoria.

En noies, Lydia Ayuste va ser tercera en salt d’alçada, mentre que Patricia Ayuste en 60 metres i Susan Stephen en triple salt van ser quartes. A més, Irina Belmonte (200 m), Sara Alonso (3.000 m) i Susan Stephen (triple) van fer marca mínima per al Campionat d’Espanya sub-20 i Africa Radsma, en 60 tanques, per al Campionat d’Espanya sub-23.

En la categoria masculina, els millors resultats van ser per a Ramon García (60 m), Albert Valle (200 m), Abdelmounim El Jouk (1.500 m) i el relleu 4x400, que van ser quarts. Albert Valle també va fer mínima per al Campionat d’Espanya sub-23, igual que Pablo Moltó (60 metres tanques).