SEGRE

DEPORTES

El Numància empata al Bernabéu i agreuja la crisi del Reial Madrid

L’afició va acomiadar l’equip amb esbroncada

Jugadors del Numància celebren un dels seus gols al Bernabéu.

Jugadors del Numància celebren un dels seus gols al Bernabéu.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Numància, equip de la Segona divisió, va empatar 2-2 al Bernabéu i va agreujar el mal moment d’un Reial Madrid bloquejat mentalment, que es va deixar portar amb avantatge en el marcador i sabent-se classificat per als quarts de final de la Copa del Rei després del 0-3 del partit d’anada. L’equip de Zidane va acabar encaixant un altre mal resultat sense reacció de la segona unitat. En el Numància va jugar el lleidatà Pere Milla, que va sortir al terreny de joc en el minut 66, en substitució de Marc Mateu.

En la irregularitat va saltar a escena el pla B de Zinedine Zidane, amb l’obligació de millorar el panorama gris que marca la temporada madridista. Sense continuïtat en les seues aparicions, amb la necessitat de motivar-se en una eliminatòria sentenciada i davant d’un rival menor, els blancs van saltar amb l’objectiu d’agradar al madridisme en una nit gèlida en un Bernabéu semibuit i es van acabar emportant l’esbroncada dels pocs madridistes que van aguantar a la grada. Les bones intencions no van anar associades de brillantor. Com va ocórrer davant d’un Segona B com el Fuenlabrada, el Numància va tutejar el gegant i va acabar tancant-lo per aconseguir un empat com a premi al seu esforç. Amb barra, sabent que aspirar a la remuntada era una utopia per molta crisi que visqui el Madrid, però amb ganes de disfrutar d’una gran experiència, van aconseguir el seu objectiu i van treure els colors al Madrid.

El Leganés, per primera vegada a quarts

El Leganés va caure derrotat a l’estadi de La Cerámica per 2-1 davant del Vila-real, però va fer història al classificar-se per primera vegada per als quarts de final de la Copa del Rei gràcies al valor doble dels gols com a visitant. En el partit d’anada, l’equip madrileny havia guanyat 1-0. L’Alabès va tornar a superar el Formentera, aquesta vegada per 2-0 (5-1 de global).

tracking