SEGRE

TENIS COMPETICIÓ

Els millors alevins de Catalunya, al CT Urgell

Les instal·lacions del club lleidatà acolliran el Català sub-11 del 9 al 15 de juliol || Un centenar de jugadors, entre nens i nenes

Eloi Pericón i Nil Rubio, jugadors del CT Urgell.

Eloi Pericón i Nil Rubio, jugadors del CT Urgell.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les millors promeses del tenis català es donaran cita a les instal·lacions del Club Tennis Urgell el pròxim estiu. El club lleidatà serà l’organitzador, del 9 al 15 de juliol, del Campionat de Catalunya sub-11, és a dir, per a jugadors de la categoria alevina de primer any.

“És la primera vegada que organitzem aquest torneig en concret, però el CT Urgell ja té molta experiència a organitzar campionats de Catalunya de diverses categories i el 2004 també vam acollir el Campionat d’Espanya cadet”, explica Carles Coll, director esportiu del club. El club, a més, acull cada Setmana Santa el Trofeu Albert Costa, que reuneix els millors jugadors i jugadores sub-13 de tot l’Estat.

Coll afegeix que s’espera la participació d’un centenar de jugadors i jugadores, en un torneig d’inscripció lliure. “El màxim en categoria masculina és de 64 jugadors i només en el cas que se n’inscriguin més es tindrà en compte el rànquing. En la categoria femenina no hi sol haver tanta participació i creiem que estarà al voltant de les 40 noies”, afegeix.

En la competició s’espera diversos lleidatans, entre ells dos de les promeses del CT Urgell, Eloi Pericón i Nil Rubio. Pericón va guanyar l’any passat tres tornejos al Sícoris, RCT Polo i CT Urgell i Rubio va guanyar tornejos al CT Urgell, CT Salou, CN Tarragona i el Màster Provincial benjamí.

tracking