SEGRE
alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Actel Lleida es mesura avui (21.00) al filial del Barça en el seu segon derbi seguit, duel que serveix a més per obrir una segona volta en la qual un dels objectius és fer-se fort al Barris Nord, per estar entre els preferits al play-off i no haver de mirar de reüll cap a la part baixa de la classificació. A Comenge se li va fer difícil fer ahir una valoració de la primera volta, en la qual l’Actel Lleida ha sumat 7 victòries, amb només tres com a local, encara que té clar que l’objectiu és continuar creixent. “No he pensat gaire en això, ja que és difícil. Sabeu que anem dia a dia i els objectius es marcaran a poc a poc. Personalment, he d’estar preparat per treballar amb aquest equip per disputar els play-offs i de la mateixa forma per lluitar per no descendir. Els pròxims quatre partits són importants per a nosaltres, però també ho seran els quatre següents. És una Lliga igualada, en la qual tot està molt ajustat”, va afegir el tècnic lleidatà. En relació amb la pressió que pot tenir l’equip després d’encaixar diumenge davant del Manresa la tercera derrota seguida, Comenge va dir que “la pressió és necessària, però també cal tenir en compte que en aquestes derrotes vam jugar a un bon nivell i que, de la mateixa forma que vam estar a punt de guanyar el Manresa, hem de ser capaços de mantenir aquesta regularitat per guanyar el Barça, que és un altre equip molt complicat”.

Sobre el filial blaugrana, Comenge va assenyalar que serà un partit molt diferent del de l’estrena, en la qual el Barça va guanyar (76-69). “Està clar que serà diferent perquè nosaltres no podíem comptar amb Karena i Derksen i ells van competir amb els seus millors jugadors. La baixa de Marc García serà molt important, no hi ha dubte, però tenen prou qualitat com per competir, així que no podem pensar que serà un partit fàcil”, va afegir el tècnic de l’Actel Lleida, malgrat que el Barça també passa per un mal moment de resultats, amb només una victòria en els últims 5 partits. “L’important és que si guanyem podem deixar un dels nostres rivals a dos triomfs de diferència”, va assenyalar l’entrenador lleidatà.

Comenge va assenyalar que el partit d’aquesta nit no tindrà res a veure amb el de la primera jornada

L’Actel Força Lleida no tindrà cap baixa a la plantilla per al partit d’aquesta nit, davant d’un Barça B que no ha aconseguit guanyar mai al Barris Nord els de negre. Comenge, en la seua etapa com a entrenador del filial blaugrana, va perdre per 83-76 la temporada 2012-13.

Nou derbi per reaccionar

Nou derbi per reaccionar

tracking