Remuntada de l’Espanyol per plantar-se a quarts

Els jugadors de l’Espanyol celebren el pas a quarts de la Copa.

Els jugadors de l’Espanyol celebren el pas a quarts de la Copa.EFE

L’Espanyol va assolir els quarts de final de la Copa al remuntar al Ciutat de València (0-2) l’1-2 que va encaixar al seu estadi davant del Llevant, després d’un gran partit en el qual va firmar un primer temps excels i va saber mantenir amb personalitat la renda en el segon. L’Espanyol havia aconseguit obrir l’eliminatòria quan encara no s’havia assolit el quart d’hora. El gol va reforçar el guió del conjunt blanc-i-blau, que no va desistir en el seu decidit afany d’anar a buscar la classificació. El Llevant, mancat d’idees, no aconseguia jugar amb fluïdesa i amb prou feines arribava amb perill a l’àrea de Diego López. Només dos errors del central Naldo van crear inquietud a la defensa espanyolista, però l’equip local no va saber aprofitar els regals. Un elèctric contraatac de l’Espanyol podria haver sigut el 0-2, però el xut de Gerard va ser repel·lit pel pal a la mitja hora de joc. Més fortuna va tenir el davanter 4 minuts després, al treure profit d’una embolicada jugada a l’àrea local per marcar el segon gol i capgirar l’eliminatòria.