SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Comenge: “Hem guanyat dos partits en un”

Celebra la victòria i l’‘average’ superat davant del Barça B || “El rebot, una de les claus”

Brano Djukanovic lluita una pilota amb un jugador del Barcelona, en una acció del partit disputat ahir al Barris Nord.

Brano Djukanovic lluita una pilota amb un jugador del Barcelona, en una acció del partit disputat ahir al Barris Nord.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Borja Comenge, entrenador de l’Actel Força Lleida, es va mostrar molt satisfet d’una victòria a què va donar un valor doble. “Estem contents per tornar a guanyar, fer-ho a casa i també per l’average. Hem guanyat dos partits en un”, va valorar a la sala de premsa del Barris Nord.

“S’han vist moltes coses bones de l’equip davant d’un bon rival i la guinda ha sigut l’average. En aquesta segona volta, a banda de mirar de deixar rivals darrere, també cal pensar en aquestes coses”, va insistir en aquest sentit.

Quant a la valoració del matx, va dir que “el primer quart ha sigut un intercanvi de cops i cap dels dos equips feia la sensació de sentir-se còmode, encara que hem jugat tots dos a un nivell altíssim”. Va afegir que “en el segon ens han entrat una mica els nervis, no ens sortien les coses en atac i algun jugador s’ha posat nerviós. L’arribada del descans ha sigut la millor notícia”. La clau va ser el tercer quart: “Ha marcat la resta del partit, perquè a l’últim quart hem sabut administrar l’avantatge i no hi ha hagut nervis ni quan s’han posat a 9 punts.”

Va valorar com una de les claus del triomf la superioritat lleidatana en el rebot, 38-24 per a l’Actel. “Ha sigut una de les coses a què ens hem aferrat en els mals moments. Els quatre interiors han estat molt bé, encara que en algun cas, com Martí i Mike, no els llueixin les estadístiques”.

Per la seua part, el tècnic del Barcelona B, Alfred Julbe, va assenyalar els 34 punts encaixats en el tercer quart com a clau de la derrota. “Ens han trencat completament i ens han tret de la pista, ens han intimidat”, va explicar l’entrenador blaugrana.

tracking