SEGRE

FUTBOL COPA DEL REI

Derbi en quarts de la Copa

El Barça s’enfrontarà a l’Espanyol, amb l’RCDE Stadium obrint l’eliminatòria dimecres, mentre que el Reial Madrid jugarà amb el Leganés || Atlètic-Sevilla i València-Alabès completen el quadre

Yerry Mina, ahir a les instal·lacions del FC Barcelona, on es va fer la tradicional foto amb l’escut.

Yerry Mina, ahir a les instal·lacions del FC Barcelona, on es va fer la tradicional foto amb l’escut.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Barça i Espanyol s’enfrontaran en quarts de final de la Copa, segons va oferir el sorteig celebrat ahir a Las Rozas, amb el partit d’anada a l’RCDE Stadium dimecres (21.00, beIN Sports). El conjunt blaugrana ha eliminat el seu rival en les últimes nou eliminatòries que han protagonitzat, sent el 1961 l’última vegada que l’Espanyol va aconseguir eliminar el Barça. Tanmateix, Ernesto Valverde va manifestar ahir que “és una eliminatòria atractiva, bonica perquè és un derbi. Dins del que hi havia, molts equips importants, l’Espanyol n’és un. Tenim l’avantatge de jugar el segon partit a casa, però sabem que en els derbis les distàncies a la classificació es redueixen i està tot per decidir”. Valverde va dir que hi ha molts factors que fan especial aquesta eliminatòria. “Per la competència a la ciutat, per la rivalitat, la motivació extra que té el rival i nosaltres sempre és una dificultat afegida. Però hi ha un premi gran que és passar a semifinals”. El tècnic del Barça i Quique Sánchez Flores, el futur del qual és una incògnita després de rebre una oferta de l’Stoke City, es veuran les cares en menys d’un mes. “Hem de jugar aquest mateix mes al seu camp, ha travessat algun moment de dificultat en la temporada, però és un equip amb nivell. Tenia l’anterior eliminatòria desfavorable, va anar amb determinació a jugar contra el Llevant i va remuntar”, va advertir.

El Madrid es va aparellar amb el Leganés, amb l’anada dijous (21.30) a Butarque. Per la seua part, l’Atlètic, després d’eliminar el Lleida Esportiu, s’enfrontarà en la ronda de quarts de final al Sevilla i el València jugarà contra l’Alabès.

tracking